Η γιαγιά μου είχε ένα μυστικό για αφράτα κεφτεδάκια: ψωμί χωρίς κόρα! Και αν ήταν μάλιστα δύο-τριών ημερών, ακόμα καλύτερα. Το μούλιαζε, το στράγγιζε καλά και έδινε στα κεφτεδάκια την τέλεια υφή.
Υλικά:
800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (με 20-25% λιπαρά)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 μεσαία αυγά
200 γρ. ψωμί χωρίς κόρα
4 κ.σ. δυόσμο
4 κ.σ. μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
Μια συνταγή που δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά και γεμάτη αναμνήσεις από τα ανέμελα καλοκαίρια.
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου Περισσότερα σε λίγο..
Ανείπωτη τραγωδία ή άγριο θρίλερ στην Ξάνθη; Νεκροί οι δύο 16χρονοι που αγνοούνταν από εχθές…
Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Πρέσιους Ατσίουα. Ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος από…
Την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Προκοπίου του…
Λίγες ώρες μετά την ξαφνική αποπομπή του από υπουργός Μεταφορών, ο Ρομάν Σταροβόιτ βρέθηκε νεκρός,…
Η Τραμπζονσπόρ φαίνεται να απομακρύνεται από την απόκτηση του Σλοβένου χαφ του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν.…