Η γιαγιά μου είχε ένα μυστικό για αφράτα κεφτεδάκια: ψωμί χωρίς κόρα! Και αν ήταν μάλιστα δύο-τριών ημερών, ακόμα καλύτερα. Το μούλιαζε, το στράγγιζε καλά και έδινε στα κεφτεδάκια την τέλεια υφή.
Υλικά:
800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (με 20-25% λιπαρά)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 μεσαία αυγά
200 γρ. ψωμί χωρίς κόρα
4 κ.σ. δυόσμο
4 κ.σ. μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
Μια συνταγή που δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά και γεμάτη αναμνήσεις από τα ανέμελα καλοκαίρια.
Χαμός: Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τι χρωστάει ο Νίκος Κοκλώνης σε γνωστούς και αγνώστους και…
Μικρό παιδί πήγε να πέσει σε κρατήρα ηφαιστείου - Πως αποφεύχθηκε η τραγωδία κυριολεκτικά την…
Το αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά: Με ποιόν κοιμήθηκε όταν έλειπε ο Λιάγκας ταξίδι; Φαίη Σκορδά:…
2025 καλώς ήλθες... Ας κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά... Το Panictimes.gr εύχεται χρόνια Πολλά σε…
Βασιλόπιτα Το έθιμο η ιστορία η ευχή και το παραδοσιακό κόψιμο Βασιλόπιτα: Το έθιμο, η…
Γιατί τσακωνόμαστε την Πρωτοχρονιά; Ο λόγος που οι καυγάδες έχουν την τιμητική τους ανάμεσα σε…