Η γιαγιά μου είχε ένα μυστικό για αφράτα κεφτεδάκια: ψωμί χωρίς κόρα! Και αν ήταν μάλιστα δύο-τριών ημερών, ακόμα καλύτερα. Το μούλιαζε, το στράγγιζε καλά και έδινε στα κεφτεδάκια την τέλεια υφή.
Υλικά:
800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (με 20-25% λιπαρά)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 μεσαία αυγά
200 γρ. ψωμί χωρίς κόρα
4 κ.σ. δυόσμο
4 κ.σ. μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
Μια συνταγή που δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά και γεμάτη αναμνήσεις από τα ανέμελα καλοκαίρια.
Ένας απολαυστικός Παναθηναϊκός AKTOR έκανε μια εμφάνιση-ξέσπασμα, επικρατώντας της Ντουμπάι με το επιβλητικό 103-82 στο…
Το Αγιορείτικο πρόσφορο με προζύμι με την πνευματική δύναμη πίσω από την παράδοση και η…
Σκληρή αντίδραση και απειλές από τη Μόσχα για τη συνεργασία Ελλάδας και Ουκρανίας στην παραγωγή…
Σοκαριστικές νέες αποκαλύψεις από θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν για τη συμπεριφορά και το πέος του.…
Η πολιτική πόλωση στις Ηνωμένες Πολιτείες λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, έπειτα από το βίντεο έξι…
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποιός έτρεχε με 210χλμ στην Αττική Οδό με το πολυτελές αυτοκίνητό του; Τι…