Η γιαγιά μου είχε ένα μυστικό για αφράτα κεφτεδάκια: ψωμί χωρίς κόρα! Και αν ήταν μάλιστα δύο-τριών ημερών, ακόμα καλύτερα. Το μούλιαζε, το στράγγιζε καλά και έδινε στα κεφτεδάκια την τέλεια υφή.
Υλικά:
800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (με 20-25% λιπαρά)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 μεσαία αυγά
200 γρ. ψωμί χωρίς κόρα
4 κ.σ. δυόσμο
4 κ.σ. μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
Μια συνταγή που δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά και γεμάτη αναμνήσεις από τα ανέμελα καλοκαίρια.
Η φανουρόπιτα αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες παραδόσεις της Ορθοδοξίας, συνδεδεμένη άμεσα με τη…
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Αβέτ Σφακιανάκη σε ηλικία 80…
Τα φημισμένα σύκα Μαρκοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) της…
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρουί Βιτόρια, μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του επί της…
Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Πέμπτης 21 Αυγούστου, καθώς ξέσπασε φωτιά στον Εθνικό Δρυμό…
Ο Τραμπ βγήκε για περιπολία στους δρόμους της Ουάσινγκτον μαζί με τις δυνάμεις της Εθνοφρουράς…