Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Το συγκλονιστικό θαύμα που βίωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος, on camera: «Τώρα, δες, με την Παράκληση που διαβάζει ο γέροντας…» (βίντεο)

Οι ανατριχιαστικές στιγμές και η εξομολόγηση του τραγουδιστή

Χορηγούμενο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλάει για το θαύμα που βίωσε και συγκλονίζει!

Το «Πρωινό» πρόβαλε απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «FAITH». Ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που συνέβη, εδώ στην εκκλησία, είναι κάτι που έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος».

«Το είδαν όλοι…»

«Ένας λόγος που σας πήγα και μιλάμε και γι’ αυτό το θέμα είναι γιατί θέλω να το δει κι ο κόσμος. Με τα ίδια του τα μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει. Αν το πεις στον οποιονδήποτε… Ίσως να σου πει ότι “δεν έχει λογική”. Όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βιώνει το θαύμα μπροστά στην κάμερα. Και όταν βλέπει την εικόνα της Παναγίας να πλημμυρίζει με μύρο και λέει: «Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της. Ευτυχώς που τα βλέπατε και ήσασταν εδώ, δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Αυτό το πράγμα γίνεται παρουσία του Αγίου Πνεύματος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το θαύμα που βίωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button