2,5 κούπες βρώμη
2 μεγάλες ή 3 μικρές μπανάνες
3 αυγά
1/2 κούπα ηλιέλαιο
1 κούπα γάλα
1/2-1 κούπα μέλι(ανάλογα πόσο γλυκό το θέλουμε)
1/2 κ.γ. αλάτι
1 1/2 κ.γ. baking powder
Λίγες σταγόνες βανίλια
1 χούφτα σταφίδες ξανθές
Βήμα 1
Χτυπάμε στο μούλτι την βρώμη να γίνει πούδρα.
Σε άλλο σκεύος λιώνουμε καλά τις μπανάνες με ένα πιρούνι.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν, στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά (εκτός από τις σταφίδες) και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 3
Σε μεσαίο ταψάκι βάζουμε μια λαδόκολλα να καλύπτει μέχρι ψηλά το ταψί γιατί το μείγμα θα είναι αρκετά νερουλό και δεν θέλουμε να χυθεί απ’ έξω.
Βήμα 4
Αφού έχουμε βάλει το μείγμα στο ταψί ρίχνουμε από πάνω τις σταφίδες (βυθίζονται μόνες τους).
Βήμα 5
Ψήνουμε στους 170°C σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις για 60-70 λεπτά.
Το κέικ βγαίνει πολύ γλασερό. Καλή επιτυχία!!!
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο σύντροφός του προχώρησαν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους μετά…
Ο Γιώργος Αυτιάς συμμετείχε στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΙ. Όπου παρουσίασε μια σύγκριση των τιμών…
Μια τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου στο Κορωπί, όταν ένας 17χρονος υπέστη…
Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Χαρά Κιοσσέ, δημοσιογράφος και συγγραφέας, που υπήρξε στενή συνεργάτης…
Αυτό είναι το διάσημο καρότο κέικ του Rose Bakery στο Παρίσι Έτσι, αν έχετε βρεθεί…
Αλλάζει το κλίμα, με τον βοριά να προκαλεί δυσκολίες στη ζωή μας. Τα ξημερώματα της…