Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Το ‘τερμάτισαν’ τα τρολ του Ερντογάν: Οι απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας για τον σεισμό, το HAARP και το αμερικανικό πλοίο!

Χορηγούμενο

Ο στρατός των τρολ του Προέδρου Ερντογάν βρήκε τον τρόπο να εκμεταλλευτεί και τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων λόγω του σεισμού στην Τουρκία. Άλλωστε το κλίμα είναι προεκλογικό και ο σουλτάνος θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία.

Ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Τούρκου Προέδρου, ξεκίνησε μια εκστρατεία προπαγάνδας διαδίδοντας την ύπαρξη «αμερικανικής συνωμοσίας» πίσω από τους σεισμούς.

Όπως  υποστηρίζουν τα τρολ του Ερντογάν:

Το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Nitze (φωτο), κατά τον πρόσφατο ελλιμενισμό του στην Κωνσταντινούπολη, προκάλεσε τους φονικούς σεισμούς με τη χρήση του συστήματος HAARP.

Το κλείσιμο των δυτικών πρεσβειών, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους του Ερντογάν, ήταν ο προπομπός για την συγκεκριμένη «επίθεση». Και έγινε ως «αντίποινα» στην Τουρκία για την ένταξη της Σουηδίας και της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ…

Δεν αποκλείεται να ακούσουμε τους συγκεκριμένους και ισχυρισμούς και από επίσημα χείλη στο άμεσο χρονικό διάστημα. Άλλωστε ο Ερντογάν έχει αποδείξει πως δεν ενδιαφέρεται ούτε για το λαό του, ούτε για την αλήθεια. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να εκλεγεί ξανά πρόεδρος και να γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεών του.

Δείτε ενδεικτικές αναρτήσεις

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button