Επιλογή ψωμιού
Υπάρχουν πολλές μάρκες ψωμιού του τοστ διαθέσιμες, όμως η καλύτερη επιλογή είναι το φρέσκο ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς σας, που συνήθως περιέχει λιγότερα πρόσθετα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ψωμί, ακόμα και σπιτικό, αρκεί να το κόψεις σε φέτες. Προτιμήστε λεπτές φέτες, καθώς ψήνονται πιο γρήγορα στη φριτέζα.
Λάδι ή βούτυρο
Για να πετύχετε σωστό ψήσιμο και όμορφο ρόδισμα, αλείψτε το ψωμί με βούτυρο ή ψεκάστε το με λίγο λάδι. Αν χρησιμοποιείτε σπρέι λαδιού, διευκολύνετε τη διαδικασία και αποφεύγετε το κάψιμο.
Διαδικασία ψησίματος
Προετοιμασία: Αφού αλείψετε τις φέτες με βούτυρο, την πρώτη φέτα στη φριτέζα, με τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα κάτω. Προσθέστε τη γέμιση και καλύψτε με τη δεύτερη φέτα, έχοντας τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα πάνω.
Χρόνος ψησίματος: Ψήστε το τοστ για 6-8 λεπτά
Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής (12/10) η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Λόγω μεγάλης…
Νέο περιστατικό σχολικής βίας με ιδιαίτερη αγριότητα συγκλονίζει την εκπαιδευτική κοινότητα της Αθήνας. Θύμα της…
Ένα σοκαριστικό περιστατικό έρχεται στο φως από τα Πατήσια. Όπου ένα βρέφος μόλις ενός έτους…
Ξαφνική ανακάλυψη σοκ στον βυθό της Ανταρκτικής άφησε άφωνους όλους τους επιστήμονες και σήμανε συναγερμό…
Ποιό είναι το πουλί του οποίου το ένα μόνο φτερό πωλείται για σχεδόν 30000 δολάρια…
Άνδρας βούτηξε στο κενό από το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης ύψους 230 μέτρων και το…