Επιλογή ψωμιού
Υπάρχουν πολλές μάρκες ψωμιού του τοστ διαθέσιμες, όμως η καλύτερη επιλογή είναι το φρέσκο ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς σας, που συνήθως περιέχει λιγότερα πρόσθετα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ψωμί, ακόμα και σπιτικό, αρκεί να το κόψεις σε φέτες. Προτιμήστε λεπτές φέτες, καθώς ψήνονται πιο γρήγορα στη φριτέζα.
Λάδι ή βούτυρο
Για να πετύχετε σωστό ψήσιμο και όμορφο ρόδισμα, αλείψτε το ψωμί με βούτυρο ή ψεκάστε το με λίγο λάδι. Αν χρησιμοποιείτε σπρέι λαδιού, διευκολύνετε τη διαδικασία και αποφεύγετε το κάψιμο.
Διαδικασία ψησίματος
Προετοιμασία: Αφού αλείψετε τις φέτες με βούτυρο, την πρώτη φέτα στη φριτέζα, με τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα κάτω. Προσθέστε τη γέμιση και καλύψτε με τη δεύτερη φέτα, έχοντας τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα πάνω.
Χρόνος ψησίματος: Ψήστε το τοστ για 6-8 λεπτά
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην εκπομπή του ότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της…
Θέλετε να μάθετε αν θα ζήσετε πολλά χρόνια; Μια νέα έρευνα δείχνει ότι η λεκτική…
Με σημαντική καθυστέρηση, αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι οι πληρωμές αναδρομικών ποσών. Που μπορούν να φτάσουν…
Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι μια συχνή και θανατηφόρα μορφή καρκίνου, τα συμπτώματα του οποίου…
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν εικόνες με ημίγυμνες γυναίκες να χορεύουν σε στύλο pole dancing στο περιστύλιο…
Με περισσότερες από 21.000 καταγγελίες μέχρι τις 22 Μαΐου 2024, η εφαρμογή «appodixi» έχει αναδειχθεί…