Επιλογή ψωμιού
Υπάρχουν πολλές μάρκες ψωμιού του τοστ διαθέσιμες, όμως η καλύτερη επιλογή είναι το φρέσκο ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς σας, που συνήθως περιέχει λιγότερα πρόσθετα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ψωμί, ακόμα και σπιτικό, αρκεί να το κόψεις σε φέτες. Προτιμήστε λεπτές φέτες, καθώς ψήνονται πιο γρήγορα στη φριτέζα.
Λάδι ή βούτυρο
Για να πετύχετε σωστό ψήσιμο και όμορφο ρόδισμα, αλείψτε το ψωμί με βούτυρο ή ψεκάστε το με λίγο λάδι. Αν χρησιμοποιείτε σπρέι λαδιού, διευκολύνετε τη διαδικασία και αποφεύγετε το κάψιμο.
Διαδικασία ψησίματος
Προετοιμασία: Αφού αλείψετε τις φέτες με βούτυρο, την πρώτη φέτα στη φριτέζα, με τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα κάτω. Προσθέστε τη γέμιση και καλύψτε με τη δεύτερη φέτα, έχοντας τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα πάνω.
Χρόνος ψησίματος: Ψήστε το τοστ για 6-8 λεπτά
Σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας, σε…
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ευρωπαϊκών συλλόγων, με την τιμή του να…
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Παρασκευής (11/07), καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε εταιρεία…
Οι συνεχώς αυξανόμενες ροές μεταναστών από τις ακτές της βόρειας Αφρικής έχουν φέρει στο επίκεντρο…
Η κυβέρνηση συνεχίζει να ενισχύει χιλιάδες νοικοκυριά μέσω του επιδόματος ενοικίου. Ενώ παράλληλα θεσπίζει μόνιμο…
Ο Παναθηναϊκός του Ρουί Βιτόρια ετοιμάζεται για μια κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ρέιντζερς, με στόχο…