Επιλογή ψωμιού
Υπάρχουν πολλές μάρκες ψωμιού του τοστ διαθέσιμες, όμως η καλύτερη επιλογή είναι το φρέσκο ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς σας, που συνήθως περιέχει λιγότερα πρόσθετα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ψωμί, ακόμα και σπιτικό, αρκεί να το κόψεις σε φέτες. Προτιμήστε λεπτές φέτες, καθώς ψήνονται πιο γρήγορα στη φριτέζα.
Λάδι ή βούτυρο
Για να πετύχετε σωστό ψήσιμο και όμορφο ρόδισμα, αλείψτε το ψωμί με βούτυρο ή ψεκάστε το με λίγο λάδι. Αν χρησιμοποιείτε σπρέι λαδιού, διευκολύνετε τη διαδικασία και αποφεύγετε το κάψιμο.
Διαδικασία ψησίματος
Προετοιμασία: Αφού αλείψετε τις φέτες με βούτυρο, την πρώτη φέτα στη φριτέζα, με τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα κάτω. Προσθέστε τη γέμιση και καλύψτε με τη δεύτερη φέτα, έχοντας τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα πάνω.
Χρόνος ψησίματος: Ψήστε το τοστ για 6-8 λεπτά
Ηρωική ήττα ο Ολυμπιακός από τη Ρεάλ με 3-4 μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στην 5η…
Αγωνία για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αφού αναβλήθηκαν επ' αόριστον όλες οι εμφανίσεις του λόγω υποτροπής…
Συναγερμός στις ΗΠΑ μετά από πυροβολισμούς κατά δύο στρατιωτών της Εθνοφρουράς κοντά στον Λευκό Οίκο.…
Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τη Βίκυ Μοσχολιού και το συγκλονιστικό όραμα που είδε με την Παναγία…
Έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον υψωμένο σιδερένιο σταυρό στην Ξάνθη, μετά την…
Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την είσοδο βαρέων οχημάτων στην Αγία Σοφία. Ειδικοί προειδοποιούν για…