Επιλογή ψωμιού
Υπάρχουν πολλές μάρκες ψωμιού του τοστ διαθέσιμες, όμως η καλύτερη επιλογή είναι το φρέσκο ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς σας, που συνήθως περιέχει λιγότερα πρόσθετα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ψωμί, ακόμα και σπιτικό, αρκεί να το κόψεις σε φέτες. Προτιμήστε λεπτές φέτες, καθώς ψήνονται πιο γρήγορα στη φριτέζα.
Λάδι ή βούτυρο
Για να πετύχετε σωστό ψήσιμο και όμορφο ρόδισμα, αλείψτε το ψωμί με βούτυρο ή ψεκάστε το με λίγο λάδι. Αν χρησιμοποιείτε σπρέι λαδιού, διευκολύνετε τη διαδικασία και αποφεύγετε το κάψιμο.
Διαδικασία ψησίματος
Προετοιμασία: Αφού αλείψετε τις φέτες με βούτυρο, την πρώτη φέτα στη φριτέζα, με τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα κάτω. Προσθέστε τη γέμιση και καλύψτε με τη δεύτερη φέτα, έχοντας τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα πάνω.
Χρόνος ψησίματος: Ψήστε το τοστ για 6-8 λεπτά
Με την προθεσμία της UEFA να πλησιάζει, οι μεγάλες ελληνικές ομάδες βρίσκονται σε αγώνα δρόμου…
Το νέο νομοσχέδιο για την εργασία φέρνει σημαντικές αλλαγές, μερικές από τις οποίες είναι: 13…
Αυτός είναι ο υπουργός που έτρεχε με 225 χλμ και καμάρωνε... Το αστείο πρόστιμο μετά…
Δύτης έκανε τρομακτικό ρεκόρ άπνοιας μέσα στη θάλασσα για πάνω από 29 λεπτά καταρρίπτοντας κάθε…
Σάλος στη Χίο... Έδιωξαν από εστιατόριο, κακήν κακώς, πελάτες για να κάτσει ανενόχλητος ο Ατζούν…
Το έντερο, ο "δεύτερος εγκέφαλος" του σώματός μας, συχνά παραμελείται μέχρι να αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα.…