Επιλογή ψωμιού
Υπάρχουν πολλές μάρκες ψωμιού του τοστ διαθέσιμες, όμως η καλύτερη επιλογή είναι το φρέσκο ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς σας, που συνήθως περιέχει λιγότερα πρόσθετα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ψωμί, ακόμα και σπιτικό, αρκεί να το κόψεις σε φέτες. Προτιμήστε λεπτές φέτες, καθώς ψήνονται πιο γρήγορα στη φριτέζα.
Λάδι ή βούτυρο
Για να πετύχετε σωστό ψήσιμο και όμορφο ρόδισμα, αλείψτε το ψωμί με βούτυρο ή ψεκάστε το με λίγο λάδι. Αν χρησιμοποιείτε σπρέι λαδιού, διευκολύνετε τη διαδικασία και αποφεύγετε το κάψιμο.
Διαδικασία ψησίματος
Προετοιμασία: Αφού αλείψετε τις φέτες με βούτυρο, την πρώτη φέτα στη φριτέζα, με τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα κάτω. Προσθέστε τη γέμιση και καλύψτε με τη δεύτερη φέτα, έχοντας τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα πάνω.
Χρόνος ψησίματος: Ψήστε το τοστ για 6-8 λεπτά
Όταν η Ειρήνη Μουρτζούκου φώλιαζε σαν καημένο παιδάκι στην Τατιάνα Στεφανίδου παριστάνοντας το μεγάλο θύμα…
Τέλος ο Γιώργος Βαγιαννίδης από τον Παναθηναϊκό: «Σκάει» μεταγραφή «βόμβα» με συμβόλαιο «φωτιά» για τον…
Τουρκία και Λιβύη υπέγραψαν νέα Αμυντική Συμφωνία για σταθερότητα και ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή «δείχνοντας»…
Απίστευτη τραγωδία: Ανήλικος πέθανε σε παραλία ενώ έπαιζε με τα μικρότερα αδέρφια του θαμμένος μέσα…
Στις 11 Ιουλίου τιμάται η ανάμνηση ενός εξαιρετικού γεγονότος που συνδέεται με τη Δ΄ Οικουμενική…
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) εξέδωσε Χάρτη…