Ο διάσημος Τούρκος χασάπης ευελπιστεί ότι η χασούρα του εστιατορίου θα αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε.
Τα τελευταία χρόνια το εστιατόριο Nusr-et στην Μύκονο απασχόλησε την κοινή γνώμη για τους τζίρους εκατομμυρίων που έκανε.
Υπήρξε εποχή που στο μαγαζί γινόταν τριπλό sitting, τα τραπέζια δηλαδή άλλαζαν πελάτες τρεις φορές από τις 8 μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα, σερβίροντας καθημερινά πάνω από 600 κουβέρ.
Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν καθώς φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.
Σύμφωνα με το mykonoslivetv, ο ιδιοκτήτης Νουσρέτ Γκιοκτσέ εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος με την πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του. Η οποία αγγίζει το 70% αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Τούρκος ευελπιστεί ότι η χασούρα του εστιατορίου θα αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε επεκτείνοντας την επιχείρησή του. Πρόκειται για το concept με τίτλο “Eating, Dancing” που συνδυάζει την εστίαση με την διασκέδαση σε δύο διαφορετικά επίπεδα.
Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου όπου σερβίρεται το φαγητό όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, και στον επάνω όροφο, στην βεράντα, υπάρχει DJ που παίζει μουσική και προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για όσους μετά το δείπνο θέλουν να χορέψουν.
Μένει να δούμε αν το φιλόδοξο εγχείρημα του Νουσρέτ θα βρει ανταπόκριση… Ή θα έχει την τύχη του εστιατορίου του στην Νέα Υόρκη που πρόσφατα έβαλε λουκέτο.
Μαρτυρία σοκ για την Ειρήνη Μουρτζούκου με το νεκρό παιδί της και τον «στολισμό» του…
Τι θα συμβεί στον οργανισμό μας αν τρώμε αγγούρι κάθε μέρα; Ένας άγνωστος διατροφικός θησαυρός…
Σοκ: Νεκροί δύο Έλληνες ηθοποιοί μέσα σε λίγες ώρες Ο ελληνικός καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί δύο…
Αγωνία για τη Βασίλισσα Σοφία - Σε τι κατάσταση είναι η υγεία της; Ακυρώθηκαν οι…
Ο έμπειρος αθλητικός δημοσιογράφος, αναφερόμενος στην κατάσταση του Ματίας Λεσόρ, τόνισε πως ο Γάλλος σέντερ…
Ειρήνη Μουρτζούκου: Αποκαλύψεις σοκ για τα νεκρά μωρά και ανατριχιαστικές συμπτώσεις με την Πισπιρίγκου Η…