ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Τζούλια Αλεξανδράτου!

Ο θυελλώδης έρωτας με την αδελφή της και ο λόγος που χώρισαν

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι σήμερα τρελά ερωτευμένος στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού, αποκτώντας νωρίτερα κι ένα παιδί στο γάμο με τη Βάσω Λασκαράκη, ωστόσο δεν είναι η μόνη φορά, που έχει απασχολήσει με τα ερωτικά του.

Ο ίδιος, βέβαια, ποτέ δεν επεδίωξε την υπερπροβολή, ειδικά για την προσωπική του ζωή. Κάποτε, όμως, το 2004, είχε βρεθεί στο επίκεντρο για τη σχέση του με τραγουδίστρια, της οποίας το όνομα είχε ιδιαίτερη σημειολογία.

Μιλάμε, φυσικά, για την Άρτεμη Αλεξανδράτου, αδελφή της Τζούλιας. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν ο πρωταγωνιστής επισκέφτηκε το νυχτερινό κέντρο «Απόλλων», στο οποίο εκείνη εμφανιζόταν.

«Βλέπετε, ο Γιάννης είναι fan της Πέγκυς Ζήνα. Εκτός από την Πέγκυ που περίμενε να δει και να ακούσει, εκεί αντίκρισε για πρώτη φορά την Άρτεμη… Μάλλον συνέβη αυτό που περιγράφεται πολύ εύστοχα με δύο λόγια, σαν κεραυνοβόλος έρωτας…

Ο «θυελλώδης» έρωτας και ο λόγος του τέλους

Σύντομα άρχισε να πλέκεται ένα ειδύλλιο, που όμως δεν εκδηλώθηκε στην αρχή δημόσια. Τουλάχιστον, όχι μέχρι τη φετινή χρονιά», ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα του «Ciao».

Κατά το περιοδικό, η Άρτεμις πήγε να τον δει στην πρεμιέρα της παράστασης «Τα Παιδιά τα Φέρνει ο Πελαργός», στην οποία πρωταγωνιστούσε, στο θέατρο Πειραιώς 131. Βέβαια, τότε κανένας δεν γνώριζε τη σχέση τους.

Αυτή αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα, όταν ο Τσιμιτσέλης… ανταπέδωσε την επίσκεψη της αγαπημένης του. Βρέθηκε ξανά στο ίδιο νυχτερινό κέντρο και ο φακός του «Ciao» τους «συνέλαβε» σε τρυφερές στιγμές.

Στο ρεπορτάζ τονιζόταν, μεταξύ άλλων:

«Τώρα πια δεν είχαν αναστολές για το αν θα δώσουν λαβή για σχόλια. Δεν τους ένοιαζε πλέον, είχαν ήδη κάνει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση κάτω από τα θεατρικά φώτα.

Τώρα ήρθε η σειρά να φωτιστεί η σχέση τους και κάτω από τα φώτα μίας μεγάλης πίστας. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πήγε με τη σειρά του και πάλι στον ‘Απόλλωνα’. Δεν πήγαινε απλά για να απολαύσει την Πέγκυ Ζήνα.

Αυτή τη φορά πήγε για να διασκεδάζει μαζί με την αγαπημένη του κάνοντας ταυτόχρονα άλλη μία δημόσια εμφάνιση μαζί με την Άρτεμη.

Το γεγονός ότι ο φακός τους φωτογράφιζε αδιάκριτα σε προσωπικές στιγμές εκδήλωσης της χαράς και του έρωτά τους, καθόλου δεν φαίνεται να τους νοιάζει πια».

Back to top button