Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα» για την Καίτη Γκρέυ: «Δεν φοβάται μην μαθευτούν αυτά;»

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Χορηγούμενο

«Βόμβα» για την Καίτη Γκρέυ: «Δεν φοβάται μην μαθευτούν αυτά;»! Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη!

«Βόμβα» για την Καίτη Γκρέυ: «Δεν φοβάται μην μαθευτούν αυτά;»! Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου, έδωσε συνέντευξη ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Ο κριτικός κινηματογράφου και τηλεόρασης ερωτήθηκε σχετικά με τη νέα ταινία που βασίζεται στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, και την νομική δράση που έχει ξεκινήσει η οικογένεια της Καίτης Γκρέυ εναντίον της εταιρείας παραγωγής.

«Αυτή η ταινία για μένα έχει τρία στοιχεία που με κάνουν να ελπίζω. Το ένα είναι ο σκηνοθέτης, ο Τσεμπερόπουλος, το δεύτερο είναι ο Χρήστος Μάστορας, ένας πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής, έξυπνος, καλλιεργημένος άνθρωπος με αγωγή. Και το τρίτο είναι η παραγωγή του Σαμιώτη», δηλώνει μάλιστα ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Η Καίτη Γκρέυ μέχρι πρόσφατα στη ζωή της δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να βγάζει την προσωπική ζωή και το παρελθόν της στα μανταλάκια. Ας αφήσει τους ανθρώπους να γυρίσουν την ταινία τους. Αρκετό κακό έχει κάνει στον εαυτό και την καριέρα της», απαντά μάλιστα σε σχετική ερώτηση.

«Η Καίτη Γκρέυ πιο πολύ κινδυνεύει από το να δείξουν παλιές της εμφανίσεις στην τηλεόραση… Όπου έβγαινε και ούρλιαζε κατά του Καζαντζίδη και της Μαρινέλλας παρά από ένα έργο τέχνης. Η οικογένειά της δεν φοβάται μήπως κάποιος μαζέψει όλα αυτά τα κομματάκια και τα δείξουν στην τηλεόραση;… Ή μήπως είναι πιο πονηρό το θέμα, για να πάρουν περισσότερα χρήματα;» σχολιάζει επίσης.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button