ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από γνωστή παρουσιάστρια για τον Νίκο Καρβέλα: «Στον γάμο μου…»

Πίσω στο 2021 και στη νέα τότε εκπομπή “Ανοιχτά”, η Αννίτα Πάνια είχε στην πρεμιέρα ως καλεσμένη της την Άννα Βίσση, κολλητή της φίλη και πρώην σύζυγός του… πρώην συζύγου της, Νίκου Καρβέλα. Οι δυο γυναίκες μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες.

Η αποκάλυψη της Πάνια για το γάμο της με τον Καρβέλα

«Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Εμφανίζεται στο σπίτι και μου έφερε κάτι βέρες… Που αγόρασες εσύ και λέω… Τι είναι αυτό το πανηγύρι που μου ετοιμάζουν; Ήταν και τεράστιες. Και μου λέει να στην φορέσω για να παντρευτούμε και το πήραμε με την Αννούλα. Μετά έγινε του κουτρούλη ο γάμος, που στον γάμο μου παντρευόσουν πιο πολύ εσύ παρά εγώ.

Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου, ένιωθα τόσο κομπλεξικά και χάλια με αυτό. Με ενοχλούσαν και τα παπούτσια και αισθανόμουν ότι ήμουν κάτι ντυμένη. Η Άννα να τραγουδά και να χαίρεται τόσο με αυτό που μου συμβαίνει. Και η Σοφία τρελαμένη. Κι έλεγα γιατί να μου συμβαίνει αυτό; Το ήθελα μέσα μου αλλά πιο πολύ νιώθω ότι παντρεύτηκα εσένα παρά τον Νίκο», εξομολογήθηκε μετά το γράμμα που έδωσε στην Άννα Βίσση και έβαλε τα κλάματα.

Back to top button