Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από γνωστό ηθοποιό: «Όταν έκανα έρωτα με την Άντζελα Γκερέκου…»

Η αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο!

Χορηγούμενο

Αποκάλυψη – ‘βόμβα’ από γνωστό ηθοποιό – Η πικάντική εξομολόγηση και οι ‘καυτές’ σκηνές με την Άντζελα Γκερέκου στη «Γη της Ελιάς».

Η Άντζελα Γκερέκου συμμετέχει την τελευταία διετία στη «Γη της Ελιάς» κι έχει κερδίσει τη λατρεία του τηλεοπτικού κοινού, ειδικά για την απαράμιλλη ομορφιά της, με συνάδελφό της να αναφέρεται στις… ιδιαίτερες σκηνές που είχαν.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τις ερωτικές σκηνές, που είχε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, με την Άντζελα Γκερέκου.

Με την ευκαιρία δείτε και την τελευταία φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου, πριν πεθάνει.

Οι πικάντικες αποκαλύψεις του ηθοποιού για τις ‘καυτές’ σκηνές με την Άντζελα Γκερέκου

«Ο ρόλος μου φέτος στη Γη της Ελιάς μου ταίριαξε γάντι. Τον αγάπησα το ρόλο αυτό. Δεν περίμενα να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γη της Ελιάς», σχολίασε αρχικά ο Σπύρος Νικολαϊδης.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Νικολαϊδης αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές με την Άντζελα Γκερέκου. «Επειδή είμαι πολύ σεμνός άνθρωπος, ήμουν πολύ ντροπαλός στην αρχή. Το ίδιο και η κυρία Γκερέκου. Σιγά – σιγά το βρήκαμε… Αλλά η πρώτη επαφή ήταν δύσκολη», εξομολογήθηκε.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε τις σκέψεις του για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Αμερική. Ενώ μίλησε με ενθουσιασμό και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του, στο νέο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας Evgenia με τίτλο «Φεγγάρι μου».

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button