Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Η Κατερίνα Παπουτσάκη, οι ‘κρυφοί’ έρωτες και οι πιπεράτες αποκαλύψεις!

Χορηγούμενο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φαίνεται πως δεν είναι πια μαζί με τον επί 10 χρόνια σύντροφο, σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της, Παναγιώτη Πιλαφά, ρίχνοντας τη «βόμβα» στη showbiz.

Το – άλλοτε – ζευγάρι, στην τελευταία δημόσια κοινή εμφάνισή του δεν είχε δώσει κανένα δείγμα πως κάτι πάει λάθος, ίσα ίσα φαινόντουσαν πολύ ερωτευμένοι, αλλά τελικά… Όλο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, έχει ξυπνήσει μνήμες – αν και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται ούτε τα δυο γεγονότα – η σχέση που διατηρούσε η αγαπημένη ηθοποιός το 2007 με πολύ γνωστό Έλληνα τραγουδιστή.

Μάλιστα κάμερες και παπαράτσι τους είχαν ‘συλλάβει’ ουκ ολίγες φορές μαζί. Ωστόσο, η σχέση τους κράτησε δυο ολόκληρα χρόνια. Και ο χωρισμός, όπως γραφόταν τότε, ήταν αρκετά έντονος.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Κώστας Καραφώτης ήταν κάποτε μαζί

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε τους εραστές της διάσημους

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία άλλη ηθοποιός στη γενιά της, που να της έχουν χρεώσει τόσες ερωτικές σχέσεις.

Στη χώρα του «δεν έχω πάει με κανέναν εκτός από τον μεγάλο μου έρωτα», η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν το εντελώς αντίθετο «παράδειγμα». Νέα και ωραία δεν καθόταν καθόλου στο σπίτι της και ήσυχη.

Ο δρόμος προς την κορυφή

Η ηθοποιός έγινε γνωστή και ήρθε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με τις Αέρινες Σιωπές το 2003. Η Κατερίνα Σαββίδη του σίριαλ άρχισε να γίνεται περιζήτητη στα τηλεοπτικά σίριαλ που εκείνη την εποχή γυριζόντουσαν με ταχύτητες φωτός.

Το μεγάλο στοίχημα της Κατερίνας Παπουτσάκη ήταν το σίριαλ «Αλίκη», καθώς κάθε σύγκριση με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ ήταν χαμένη παρτίδα για αυτήν που θα πρωταγωνιστούσε . η Κατερίνα όχι μόνο τα κατάφερε αλλά αυτό την έφερε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας με τους παπαράτσι να είναι σε κάθε βήμα της παρόντες.

Η Κατερίνα εκτός από όμορφη ήταν η τέλεια τροφή για να γεμίζουν οι σελίδες με μυστικά ή φανερά ραντεβού και καυτά φιλιά.

Ήταν και το τέλειο ‘θήραμα’. Η Παπουτσάκη δε μιλούσε, δε διαμαρτυρήθηκε ποτέ, δεν ήξερε στην ουσία με ποιο τρόπο να χειριστεί τη δημοσιότητα.

Οι ερωτικές σχέσεις

Η πραγματικότητα είναι ότι οι σχέσεις της δεν έκαναν εκείνη πιο γνωστή. Και δεν ήταν εκείνη που ερχόταν στην πρώτη γραμμή, αλλά οι σύντροφοί της.

Τους οποίους, κάποιους από αυτούς μάθαμε από την Κατερίνα. Μέχρι τότε οι παπαράτσι δεν είχαν ασχοληθεί ούτε με τον Ορέστη Τζιόβα, ούτε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ούτε τον Μιχάλη Μαρκάτη, ούτε με τον Πέτρο Λαγούτη τόσο εντατικά. Ακόμα και ο Κώστας Καραφώτης που ερχόταν από το τάλεντ σόου ως σούπερ επιτυχημένος και ο Μάνος Πανταζής που ήταν κορυφαίο μοντέλο της εποχής γνώρισαν απίστευτη δημοσιότητα και κυνήγι για την προσωπική τους ζωή. Όσο με καμία άλλη γυναίκα.

Επίσης υπήρχε και η άλλη φήμη πολύ «συμφέρουσα» στα περιοδικά. Η Κατερίνα ήταν άστατη. Οι σχέσεις της δεν κρατούσαν πολύ, οπότε το κυνήγι της είχε πάντα ενδιαφέρον. Τελικά ήταν σύντροφός της ο Γιώργος Κιμούλης, ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Αλέξης Γεωργούλης; Αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ αφού η Κατερίνα δεν έχει μιλήσει ποτέ για το παρελθόν και σήμερα, παντρεμένη με τον Παναγιώτη Πιλαφά και ευτυχισμένη μητέρα, έχει αλλάξει σελίδα από τα «τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια».

Κυνηγήθηκε, όσο καμία άλλη, για τα προσωπικά της

Γεγονός είναι ότι η Παπουτσάκη, όσο καμία άλλη, παρουσιάστηκε σαν τον θηλυκό Κυανοπώγωνα, που άλλαζε άντρες σαν τα πουκάμισα. Και μέχρι σήμερα είναι η μόνη γυναίκα, πριν τα 40, που κυνηγήθηκε τόσο πολύ για τα προσωπικά της.

Αν έχει ή δεν έχει ταλέντο θα πρέπει να διανύσει πολλά χιλιόμετρα γεμάτα κόπο για να το αποδείξει. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Γιατί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη είχε μια ζωή πιπεράτη, έντονη και παιχνιδιάρικη. Όπως ταίριαζε στην ηλικία της.

Σήμερα που δεν υπάρχουν νυχτοπερπατήματα, ραντεβουδάκια, το ντεκολτέ της απασχολεί περισσότερο από το αν είναι καλή κριτής.

Ό,τι και να πει κάποιος είναι μια χαρούμενη, όμορφη, ζουμερή γυναίκα. Ταλαντούχα για όσους έχουν δουλέψει μαζί της. Αλλά αυτό δε θα το πιστέψουν ποτέ όλοι.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button