Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Ο Κάρολος παραβαίνει την τελευταία επιθυμία της βασίλισσας Ελισάβετ για χάρη της Καμίλα!

Χορηγούμενο

Ο Κάρολος χαρίζει γη και ύδωρ στην Καμίλα – Αγνοεί την απόφαση της μητέρας του Ελισάβετ και χρήζει την δεύτερη σύζυγό του Βασίλισσα και όχι «Βασιλική Σύζυγο».

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ πρόκειται επίσημα να ανακυρήξουν την Καμίλα ως «Βασίλισσα» και όχι ως «Βασιλική Σύζυγο».

Σύμφωνα με την Daily Mail η αλλαγή είναι πιθανό να έρθει μετά τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου τον Μάιο. Γεγονός που θα σφραγίσει την αξιοσημείωτη – κατά πολλούς – μεταμόρφωση της Καμίλα στο πλευρό του νέου Βασιλιά.

Όταν παντρεύτηκε τον τότε πρίγκιπα της Ουαλίας το 2005, θεωρήθηκε ότι δεν θα ονομαζόταν ποτέ βασίλισσα όταν ανέβαινε στο θρόνο. Κι αυτό, λόγω των γεγονότων με την Νταϊάνα, του διαζυγίου της και των αντιδράσεων στο Παλάτι.

Όμως η Καμίλα κέρδισε την κοινή γνώμη με την αφοσίωση που έδειξε στον θεσμό και τον σύζυγό της. Γεγονός που έκανε την βασίλισσα Ελισάβετ να της δώσει τον τίτλο της «Βασιλικής Συζύγου» σαν μια ένδειξη αποδοχής και στήριξης.

Μετά το θάνατο της Ελισάβετ ο Κάρολος, μάλιστα, φαίνεται ότι πρόκειται να το πάει ένα βήμα πιο πέρα. Και να τη χρήσει Βασίλισσα.

Το πρώτο σημάδι, μάλιστα, της νέας προσέγγισης ήρθε την περασμένη εβδομάδα. Όταν η Καμίλα κυκλοφόρησε το «Queen’s Reading Room» –χωρίς το «Consort» – όταν ενημέρωσε για το όνομα της φιλανθρωπικής της οργάνωσης, το Αναγνωστήριο της Δούκισσας της Κορνουάλης.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button