ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Παντρεύεται ξανά η Ρούλα Κορομηλά;

Έτοιμη να βάλει στεφάνι για τρίτη φορά η παρουσιάστρια;

Η Ρούλα Κορομηλά έχει παντρευτεί δύο φορές στη ζωή της, μία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και μία με τον Νάσο Γαλακτερό, με την ίδια ποτέ να μην κρύβεται για τα διαζύγια, που αργότερα προέκυψαν.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας για τους δύο γάμους της, περιέγραψε με ειλικρίνεια ότι είχαν και καλές και κακές στιγμές. Ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τους πρώην συζύγους της.

Η εξομολόγηση για τις σχέσεις της

«Στις σχέσεις μου βίωνα καταστάσεις όπως κάθε γυναίκα. Ερωτευόμουν, στενοχωριόμουν αλλά είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω και να προχωρήσω σε επόμενη σχέση, σε επόμενες καταστάσεις. Πέρασα καλά. Παντρεύτηκα δυο φορές. Έζησα το γάμο πολύ ωραία. Πέρασα και πολύ ωραίες στιγμές, πέρασα και δυσάρεστες στιγμές, αλλά νομίζω έτσι είναι η ζωή», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν έχει τύχη να μιλήσω με τους πρώην συζύγους μου. Κατά έναν περίεργο λόγο όταν χωρίζω δεν ξανασυναντώ ποτέ αυτόν τον άνθρωπο, δεν τυχαίνει. Αλλά θέλω να είναι καλά», σημείωσε αναφορικά με τους πρώην συζύγους της.

Η αποκάλυψη για το εάν θα παντρευτεί ξανά

Απαντώντας στο αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί, η Ρούλα Κορομηλά είπε πως… βαριέται.

«Τώρα δε νομίζω ότι θα ξαναπαντρευόμουν. Ψιλοβαριέμαι. Βαριέμαι να σκέφτομαι αν μου έστειλε μήνυμα, τι είπε, να δίνω λογαριασμό, να ψάχνω κινητά. Τα έχω κάνει αυτά, τώρα ψιλοβαριέμαι. Αλλά νομίζω ότι όποιος άνθρωπος ερωτεύεται, ζει κιόλας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο φλερτ, περιγράφοντας ότι οι άντρες ποτέ δεν είχαν την άνεση να τη φλερτάρουν, ωστόσο δήλωσε «χορτασμένη» από την ερωτική της ζωή.

«Νομίζω ότι οι άντρες σκιάζονται. Είπα κάπου ότι δε με φλερτάρουν. Κανένας δε με φλερτάρει. Ήταν ανέκαθεν αυτό το πρόβλημα. Πέρασαν ωραίοι άντρες από τη ζωή μου, είμαι χορτασμένη από αυτό, αλλά ποτέ δεν είχαν την άνεση οι άντρες στο να με φλερτάρουν. Έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που με φλέρταρε άντρας. Δε θυμάμαι πότε ήταν. Αλήθεια σου λέω», είπε.

Επίσης, μίλησε και για σχέσεις της που δεν έγιναν ποτέ γνωστές, σημειώνοντας ότι «Υπήρξαν σχέσεις μου που δεν μαθεύτηκαν ποτέ. Χάθηκε άντρας από τη ζωή μου επειδή δεν ήθελε τα “φώτα”. Είχα 2-3 τέτοιες περιπτώσεις. Δε θέλω να αλλάξω τον άντρα που είναι δίπλα μου, και το ίδιο θέλω και από αυτόν. Δε θέλω να με αλλάξει, θέλω να με δέχεται όπως είμαι.

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο

Back to top button