ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Τέλος εποχής για τον Χρήστο Φερεντίνο;

Η Νέα σελίδα στη ζωή του και η μεγάλη απόφαση

Μία ‘βόμβα’ είναι έτοιμη να σκάσει και να ταράξει τα νερά της τηλεόρασης. Με τον Χρήστο Φερεντίνο να φαίνεται, πως βρίσκεται μπροστά σε ένα τέλος εποχής και σε ένα μεγάλο δίλλημα. Με μια νέα σελίδα να είναι έτοιμη, μάλιστα, να ανοίξει στη ζωή του.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα» ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει μια μεγάλη τηλεοπτική κίνηση, με το σταθμό του Φαλήρου να θέλει να ‘αρπάξει’, από τον ALPHA, τον Χρήστο Φερεντίνο.

Το συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον ALPHA ολοκληρώνεται στο τέλος του καλοκαιριού. Και, παρά την επιτυχημένη πορεία του Deal, η πρόταση του ΣΚΑΪ τον έχει δελεάσει, ώστε να αποφασίσει τη μεταγραφή του.

Το κανάλι του Φαλήρου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του «Μονομάχου», του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού που παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος πριν από χρόνια στο STAR. O ΣΚΑΪ θέλει να βγάλει το project στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η πρόταση – ‘βόμβα’ του ΣΚΑΪ στον Χρήστο Φερεντίνο

Σύμφωνα με δημοσίευμα. το «πακέτο» της συνεργασίας περιλαμβάνει και τη παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας μουσικής εκπομπής. Όπου, κάθε Σάββατο βράδυ ο Φερεντίνος θα υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Σημειώνεται ότι στο άρθρο επισημαίνεται, πως ακόμα δεν έχουν πέσει οι οριστικές υπογραφές. Με τις δύο πλευρές να φαίνεται, μάλιστα, πως έχουν συμφωνήσει.

Πάντως, ο Alpha έχει ακόμη περιθώριο. Να μπει δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης του Χρήστου Φερεντίνου με μία πιο δελεαστικότερη πρόταση.

Με την ευκαιρία δείτε και την αποκάλυψη, που έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος για τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Back to top button