ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τον Θοδωρή Αθερίδη για τη Σμαράγδα Καρύδη: Στη φόρα τα προσωπικά τους!

Ο Θοδωρής Αθερίδης έριξε ‘βόμβα’ για τη Σμαράγδα Καρύδη και αποκάλυψε στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου, τα προσωπικά τους και το πως είναι η σχέση τους. Επίσης, δήλωσε, πως συζούν, αλλά δεν σκοπεύουν να παντρευτούν.

Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί είναι ζευγάρι πάνω από δέκα χρόνια με τον Θοδωρή Αθερίδη να αποκαλύπτει: «Έχουμε μια πολύ νορμάλ σχέση, είμαστε χρόνια μαζί και περνάμε μια χαρά».

Στην ερώτηση αν μετά από τόσα χρόνια σχέσης έχει βαρεθεί ο ένας τον άλλον, απαντά: «Δεν βαριέμαι εύκολα. Φροντίζω στις σχέσεις που με ενδιαφέρουν να δίνω μια κινητικότητα ώστε να ανανεώνεται το ενδιαφέρον. Θα δούμε πως θα πάει αυτή η σχέση».

Όσο για το αν σκέφτονται το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Όχι, καθόλου. Ούτε εγώ ούτε η Σμαράγδα σκεφτόμαστε τον γάμο». Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται με την Σμαράγδα Καρύδη.

Τέλος, δεν έκρυψε πως με την πρώην σύζυγό του Ελένη Γκασούκα, δεν έχει πάρει διαζύγιο καθώς δεν έχει χρειαστεί: «Το διαζύγιο το βγάζεις όταν θέλεις να παντρευτείς. Από τη στιγμή που δεν θέλω να παντρευτώ, δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνω».

Η αποκάλυψη “φωτιά”

Αναφορικά με το ότι ο ίδιος και η Σμαράγδα Καρύδη άργησαν πολύ να μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους, ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε: «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Ήμουν με τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα στο καμαρίνι, με ήξερε γενικά και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχε ξεκινήσει η συνέντευξη.

Από την άλλη δεν με πείραξε κιόλας που τα έβαλε, δεν το θεώρησα κάτι. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Η Σμαράγδα μου είπε: “Ε είσαι χαζός!”. Είναι πιο αυστηρή από μένα όσον αφορά στα προσωπικά της θέματα».

«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα» εξομολογήθηκε στην συνέχεια.

Back to top button