ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τη Μαρία Ανασταστοπούλου: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι…»

Αποκαλύψεις - 'φωτιά' από την παρουσιάστρια!

H Μαρία Αναστασοπούλου είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχόλησαν τα ΜΜΕ κυρίως για την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια και να πάει στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Η ίδια δήλωσε πως ο δημοσιογράφος είναι απρόβλεπτος και αποκάλυψε ένα άγνωστο σκηνικό μεταξύ τους.

Η παρουσιάστρια ήταν πριν καιρό καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη στροφή που έκανε στην καριέρα της, για τον πρώην τηλεοπτικό της παρτενέρ Δημήτρη Οικονόμου ενώ αποκάλυψε, επίσης, το πώς της έκανε πρόταση ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μιλώντας για τη δύσκολη καθημερινότητά της, είπε, επίσης, πως η μέρα της ξεκινά στις 3 τα ξημερώματα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σχέση λατρείας που έχει με την οικογένειά της. Το καλοκαίρι της όπως είπε το πέρασε στην παραλία μελετώντας «Καλημέρα Ελλάδα»!

Η Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε, και στις Πανελλήνιες, όπου, όπως είπε, πήρε αρκετά κιλά.

Η πρόταση από τον ΑΝΤ1

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποκάλυψε, επίσης, πώς της έγινε η πρόταση από τον ΑΝΤ1: «Δευτέρα του Πάσχα, ήμουν στο Ελαφονήσι. Ήμουν σε διαδρομή όπου δεν είχε σήμα και λέω “ναι” και δεν άκουγα. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Είπα να κάνουν λίγο δεξία, μου είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε μαζί από τον Σεπτέμβριο στο “Καλημέρα Ελλάδα”.

Εμένα τελείωνε το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο. Δεν είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσουμε με τον ΣΚΑΪ. Η σχέση με τον ΣΚΑΪ δεν είχε να κάνει με αριθμούς, συμπλήρωσα 15 χρόνια στον σταθμό. Είχαν γίνει πολλές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς, όχι όμως τότε από τον Γιώργο Παπαδάκη. Πρώτα μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μετά από μερικές εβδομάδες είπε το “ναι” στον Γιώργο Παπαδάκη. Σκεφτόμουν πώς θα έλεγα το “όχι” στον Γιώργο Παπαδάκη. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί 6 χρόνια. Εγώ είχα καψούρα με αυτή την εκπομπή. Αποφάσισα ότι είναι πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη».

«Από μικρή τον έβλεπα στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα αυτή την ευκαιρία. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή», πρόσθεσε

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η αποκάλυψη για τον Γιώργο Παπαδάκη

Όσο για το πώς το πήρε ο Δημήτρης Οικονόμου η Μαρία Αναστασοπούλου απαντά: «Εγώ δεν τα βλέπω καθόλου έτσι. Είναι υγιές να υπάρχουν πάρα πολλές εκπομπές. Ο Δημήτρης μου έμαθε ότι σε αυτή τη δουλειά πρέπει να είμαστε αρκετά σκληροί. Ένα πράγμα που του χρωστάω, εκτός του ότι μου έδωσε χώρο, είναι να τα βλέπουμε όλα πιο αυστηρά. Έτσι το είδα κι εγώ. Μελετούσα τον Γιώργο Παπαδάκη όλο το καλοκαίρι. Έβλεπα στην παραλία εκπομπές του. Για να καταλάβω που θα βρω τον χώρο για να γίνουμε παρέα».

«Μπορείς να έχεις όσο χώρο χρειάζεσαι, αρκεί να τον κάνει να αισθανθεί ασφαλής. Να μην εκθέσεις κανέναν ή την εκπομπή. Ο Γιώργος είναι απρόβλεπτος. Στην πρώτη σύσκεψη έχει βρει ειδήσεις που δεν τις είχε δει κανένας άλλος, δεν μου έχει ξανατύχει αυτό», επεσήμανε.

Ξυπνάει 03:05 για το ψυχολογικό κομμάτι και μετακόμισε για να είναι πιο κοντά στο στούντιο. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πάντα πρώτος στο στούντιο και στις 4 φωνάζει για σύσκεψη.

«Αγαπάω πάρα πολύ το ραδιόφωνο που δεν θα το άφηνα ούτε για λίγο», εξομολογήθηκε.

Back to top button