Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με τον Βασίλη Μπισμπίκη: Στη φόρα ‘απαγορευμένο’ βίντεο για την πρώην γυναίκα του!

Αποκαλύψεις - 'φωτιά' για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη!

Χορηγούμενο

Σάλος! Στη φόρα το ‘απαγορευμένο’ βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την εξομολόγηση – ‘φωτιά’ για την πρώην γυναίκα του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη!

Mπορεί ακόμη να συζητείται η κίνηση του Βασίλη Μπισμπίκη να ανέβει στην πίστα και να χορέψει ένα αμφιλεγόμενο ζεϊμπέκικο την ώρα που η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε, ωστόσο την ίδια στιγμή κάποιοι ανέσυραν ένα βίντεο από παλαιότερη συνέντευξή του στη Σίσσυ Χρηστίδου και στον Χρήστο Φερεντίνο που εξομολογήθηκε τον σφοδρό του έρωτα για την πρώην σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, σχολιάζοντας ότι γενικώς ερωτεύτεται κεραυνοβόλα, θέλοντας να προειδοποιήσουν την τραγουδίστρια.

Στη συνέντευξη αυτή που έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από 12 χρόνια, εξομολογείται το πως ερωτεύτηκε την πρώην σύζυγό του και έμειναν μαζί 16 χρόνια αποκτώντας ένα γιο.

«Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος» έλεγε χρόνια πριν ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Φυλάξου Δέσποινα, κεραυνοβολιέται συχνά» είναι μόνο ένα από τα σχόλια στα social media.

Δείτε, παρακάτω, το αποκαλυπτικό βίντεο
@xristinaalexatou

#bisbikis #foryoupage❤️❤️ #foryoupage❤️❤️❤️foryou💞💞💜 #feredinos #fallinlove #erotas #passion #interview #vasilisbisbikis

♬ πρωτότυπος ήχος – Xristina Alexatou


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button