Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από τη Μαρίνα Πατούλη για τη Δέσποινα Βανδή: Το ξέσπασμα για τον χωρισμό της και την τραγουδίστρια

Χορηγούμενο

Η Μαρίνα Πατούλη έδωσε πριν καιρό συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου αναφέρθηκε στο χωρισμό της, ενώ δε δίστασε να πει ανοιχτά την άποψή της για τη Δέσποινα Βανδή.

Η ζωή με τον Γιώργο Πατούλη, το παιδί και ο θάνατος που την στιγμάτισε

«Ο γιος μου πηγαίνει Β’ Λυκείου. Είχε υποστεί μία έντονη πίεση με τα σχόλια για το «χρυσό» σπίτι, σε επίπεδο άσχημης σάτιρας. Εκεί είναι κάποιες γραμμές, που δεν θα πρέπει να ξεπερνιούνται. Φροντίσαμε και οι δύο, και εγώ και ο Γιώργος, να στηρίξουμε όλη αυτήν την κατάσταση και νομίζω ότι πέρασε ανώδυνα», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Προέρχομαι από μία μεσοαστική οικογένεια, που έζησα με καλή οικονομική κατάσταση, αρχές και αξίες. Γνώρισα τον Γιώργο ένα καλοκαίρι στην Πάρο. Ήμουν 18. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στα 19 και με θρησκευτικό στα 22. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση. Μεγαλώσαμε μαζί, προχωρήσαμε μαζί. Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος.

Βίωσα έναν ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλο το ρου της ζωής μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω».

Το ξέσπασμα για τον χωρισμό με τον Γιώργο Πατούλη

«Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου και ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος, ο θάνατος ήταν θάνατος και δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση. Δεν μπαίνω στη διαδικασία της συγχώρεσης. Από μία θεία δίκη και δύναμη όλα αυτά έρχονται μόνα τους», απάντησε επίσης η Μαρίνα Πατούλη.

Η ‘ρουκέτα’ για τη Δέσποινα Βανδή

«Είχα τελειώσει με το διαζύγιο και ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό. Πραγματικά το χάρηκα το J2US. Η Δέσποινα Βανδή δεν με στεναχώρησε. Είναι αδιάφορη», είπε η Μαρίνα Πατούλη για τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button