Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Αδίστακτοι! Τράπεζα και fund ξεσπιτώνουν καρδιοπαθή, με τρία παιδιά! Αρνήθηκαν οποιαδήποτε ρύθμιση χρέους!

Κραυγή απόγνωσης από τον δανειολήπτη!

Χορηγούμενο

Ο κ. Γιάννης κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο με τα τρία του παιδιά καθώς έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

«Άμα μου κλείσουν το σπίτι τι να κάνω… Θα φύγω, θα ξεσπιτωθώ, θα μείνω στον δρόμο… Δεν έχω που αλλού να μείνω», με αυτά ακριβώς τα λόγια ο κ. Γιάννης περιγράφει το δράμα που βιώνει αυτός και η οικογένεια του καθώς έχασαν την κατοικία τους σε πλειστηριασμό.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο κανάλι OPEN, δικαστικοί κλητήρες μεταβαίνουν στο σπίτι του για να τον απομακρύνουν καθώς δεν δύναται να εκπληρώσει τις δανειακές του οφειλές. «Θα έρθει ο δικαστικός επιμελητής ίσως με αστυνομία, διάφορους ανθρώπους και κλειδαρά», δήλωσε ο κ. Γιάννης.

Η καταγγελία και η κραυγή απόγνωσης

Καταγγέλλει πως παρά τις προσπάθειες για να συμβιβαστεί με τις τράπεζες και το fund δεν του έγινε καμία ρύθμιση του χρέους. Πρόκειται για ένα στεγαστικό δάνειο των 275 χιλ. ευρώ το οποίο πήρε το 2004 για να ανακατασκευάσει ένα διαμέρισμα της οικογένειας του.

Το 2009-10 απολύθηκε και σταμάτησε να πληρώνει το δάνειο. Για λίγο δεν μπόρεσε να μπει στους ευάλωτους οφειλέτες καθώς η αντικειμενική αξία της κύριας κατοικίας του υπερβαίνει τα όρια που τίθενται ανά κατηγορία. Έτσι η τράπεζα δεν του έδωσε κάποια εναλλακτική.

«Έκανα όλες τις προσπάθειες πρότεινα να τους πληρώνω ένα τίμημα τον μήνα σαν ενοίκιο δεν το δέχθηκαν. Πρότεινα να τους βρω και αγοραστή. Κυριακή μεσημέρι μου είπαν ότι Δευτέρα πρωί έρχονται να με ξεσπιτώσουν.
Θα έπρεπε η τράπεζα να κάνει μια ρύθμιση και να συνεννοηθεί μαζί μου… δεν τους βρίσκεις», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button