Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ερντογάν σε ρόλο «Πορθητή»: «Δεύτερη άλωση η μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί! Δόξα τον Αλλάχ!»

Αισχρή πρόκληση για τον απανταχού Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό!

Χορηγούμενο

Πανηγυρίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί! Παριστάνοντας έναν νέο «Πορθητή» έγραψε και ποίημα προκαλώντας αισχρά τον απανταχού Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό.

Την ώρα που μαίνονται τα προβλήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στα εξωτερικά ζητήματα της Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαβάζει… ποιήματα στο λαό του.

Είναι γνωστό πως ο Ταγίπ Ερντογάν «ποντάρει» στην εθνικιστική βάση των Τούρκων ψηφοφόρων ώστε να επανεκλεγεί στη θέση του προέδρου και το απέδειξε για άλλη μια φορά.

Έτσι μέσω ενός ποιήματος, μίλησε για την Αγιά Σοφιά λέγοντας ότι η μετατροπή της σε τζαμί αποτέλεσε δεύτερη Άλωση.

Στο ποίημα που παρουσιάζει ο Τούρκος πρόεδρος τον εαυτό του ως δεύτερο πορθητή, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη, αναφέρει:

«Αγία Σοφία, υπέροχε ναέ! Μην ανησυχείς τα εγγόνια του Μωάμεθ του Πορθητή θα γκρεμίσουν όλα τα είδωλα και θα σε μετατρέψουν και πάλι σε τζαμί. Θα κλαίνε όταν θα ετοιμαστούν για προσευχή και θα γονατίσουν για να προσευχηθούν. Οι ήχοι των προσευχών θα γεμίσουν και πάλι τους άδειους τρούλους. Θα είναι η δεύτερη Άλωση. Οι ποιητές θα γράψουν έπος. Οι προσευχές θα την αναγγείλουν. Οι ήχοι των προσευχών που θα ακουστούν από τους άδειους σήμερα μιναρέδες θα ακουστούν και πάλι στο Διάστημα.

Όλος ο κόσμος θα νομίζει πως αναστήθηκε ο Μωάμεθ ο Πορθητής. Δεύτερη Άλωση αυτό θα συμβεί, αυτές οι ημέρες είναι κοντά, ίσως πιο κοντά και από το αύριο. Δόξα τον Αλλάχ, αξιωθήκαμε να φτάσουμε σε αυτό το αύριο.

Ακούσατε το ποίημα και έλεγε η θα ανοίξει. Η Αγία Σοφία…. Ανοιξε η Αγία Σοφία; Μας αξίωσε ο Θεός. Δόξα τον Αλλάχ».


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button