ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τη Μαρίνα Πατούλη: «Το παιδί μας με τον Γιώργο είναι…»

Στην υποψηφιότητά της για τον Δήμο Πεύκης, στο διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη και στον παιδί τους αναφέρθηκε η Μαρίνα Πατούλη σε συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό, πετώντας «βόμβα» για τη σχέση τους σήμερα.

Πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ τους έναν χρόνο μετά τον χωρισμό; «Η αλήθεια είναι ότι ήταν μία κατάσταση που με αιφνιδίασε και με στενοχώρησε, μάλιστα, πάρα πολύ. Όμως μπορώ να πω ότι η σχέση μας τώρα είναι ακόμα καλύτερη από όταν ήμασταν παντρεμένοι. Έχουμε επικοινωνία. Το παιδί μας, ο Αλέξανδρος, μένει κάποιες ημέρες με εμένα και κάποιες ημέρες στον Γιώργο. Είναι στην Γ’ Λυκείου και ετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες, οπότε υπάρχει ο κοινός συνδετικός κρίκος που μας ενώνει, καθώς και η αγάπη και ο σεβασμός.

Συζητάμε, μάλιστα, για τις πολιτικές ανησυχίες μας, τον συμβουλεύομαι… Μετά από όλη αυτή την πορεία, η σχέση διατηρείται ακμαία και είναι πάρα πολύ ωραίο. Αυτό δίνει θετικό μήνυμα στο παιδί. Δίνει ασφάλεια…» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη και μίλησε για την κοινή απόφαση για συνεπιμέλεια του γιου τους.

«Θεωρώ ότι και ο Γιώργος είναι πολύ καλός πατέρας κι εγώ ως μητέρα δεν θα ήθελα μόνη μου να αναλάβω. Οπότε αυτό είναι το κοινό σημείο που μας δένει».

Έχει μετανιώσει που βγήκε μετά το διαζύγιο και μοιράστηκε τη στενοχώρια της με τον κόσμο;

Η Μαρίνα Πατούλη απάντησε, μάλιστα:

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ξέρει ο κόσμος ότι είμαι αληθινή και αυθεντική. Εγώ εξέφρασα τα συναισθήματά μου, δεν είναι καθόλου εύκολο να τσαλακώνεσαι και να μοιράζεσαι αυτό που σου συμβαίνει. Αυτό δημιούργησε ένα κύμα υποστήριξης από τις γυναίκες που συμπάσχουν και πέρασαν από παρόμοια περιστατικά. Αυτό μου έδωσε, μάλιστα, δύναμη. Δεν μετανιώνω».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, τις αποκαλύψεις της Μαρίνας Πατούλη

Back to top button