Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

‘Βόμβα’ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Το σοκαριστικό μήνυμα που έστειλε, σε φίλη της, πριν πάθει ανακοπή η Τζωρτζίνα!

Τι θα δείξει στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης

Χορηγούμενο

‘Βόμβα’ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου! Ο Μάνος Δασκαλάκης θα παρουσιάσει στο δικαστήριο το σοκαριστικό μήνυμα, που έστειλε η κατηγορούμενη, σε μία φίλη της, μία ημέρα, μάλιστα, πριν πάθει ανακοπή καρδιάς η Τζωρτζίνα.

«Άσο στο μανίκι», φαίνεται πως έκρυβε ο Μάνος Δασκαλάκης. Που αποτελεί, μάλιστα, σημαντικό στοιχείο στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει στα χέρια του ένα μήνυμα , που σοκάρει. Το είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε μια φίλη της, μια ημέρα προτού η 9χρονη υποστεί ανακοπή καρδιάς. Μέσα από το SMS, η κατηγορούμενη μητέρα προϊδέαζε την φίλη της για το τι θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα.

«Και πού να δεις τι θα γίνει αύριο»

«Και πού να δεις τι θα γίνει αύριο» ήταν το γραπτό μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive και πρόκειται να κριθεί, μάλιστα, με ιδιαίτερη προσοχή από τους δικαστές.

«Έχει δικαίωμα η υπεράσπιση να καταθέσει τη συγκεκριμένη μήνυση. Ωστόσο, είναι μάλλον μία προσπάθεια να απομακρύνει το ενδιαφέρον από το πραγματικά σημαντικό, δηλαδή τι θα πουν οι γιατροί. Ο κ. Δασκαλάκης επίσης κατέθεσε στο ακροατήριο πράγματα τα οποία δεν είχαν προκύψει για να ερωτηθούν νωρίτερα στη διαδικασία. Το ίδιο ακριβώς έγινε και σήμερα, με την πρώτη γιατρό που εξετάστηκε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button