ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Πάριο είχα σχέση με…»

Η μακροχρόνια σχέση που δεν έμαθε ποτέ κανένας!

‘Βόμβα’ από τη Σοφία Αλιμπέρτη – Αποκάλυψε τη μακροχρόνια σχέση της, μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Πάριο, που δεν έμαθε, ποτέ, κανένας.

Η Σοφία Αλιμπέρτη υπάρχει πάντοτε στις αναμνήσεις πολλών. Ως μια γυναίκα, που αποτέλεσε ερωτικό σύμβολο. Αν και ποτέ της δεν το επεδίωξε, με την ίδια πάντως αρκετές φορές συζητήθηκε για τις σχέσεις της.

Πιο χαρακτηριστική ήταν, φυσικά, αυτή με τον Γιάννη Πάριο που εξελίχθηκε σε γάμο, αποκτώντας και δύο παιδιά, αλλά χωρίζοντας τελικά. Για να βρεθεί η ηθοποιός στην Πάρο, σε μόνιμη βάση.

Με την ευκαιρία δείτε και τη μεγάλη επιστροφή που ετοιμάζει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η σχέση που κανείς δεν έμαθε, ποτέ, κανένας

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, πριν από λίγο καιρό, στο «Πρωινό μας», η Σοφία Αλίμπέρτη αναφέρθηκε σε μία μακροχρόνια σχέση της. Η οποία δεν έγινε ποτέ γνωστή.

«Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε, ποτέ, κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social (…) Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ. Και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους. Και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι», αποκάλυψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Back to top button