Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Η Σοφία Αλιμπέρτη ‘έκλεψε’ τον σύντροφο της Ζέτας Μακρυπούλια! Η μεγάλη επιστροφή και η νέα σελίδα στη ζωή της!

Χορηγούμενο

Έσκασε σαν… ‘βόμβα’ η είδηση για τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία, όπως φαίνεται, ‘έκλεψε’ τον σύντροφο της Ζέτας Μακρυπούλια και ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή της. Ποιά είναι, όμως, η νέα σελίδα στη ζωή της;

Ούσα ένα πρόσωπο με σημαντική και επιτυχημένη πορεία στο παρελθόν συνεχίζεται η αναζήτηση κεντρικού παρουσιαστή για την εκπομπή «Dr. Οζ», που προορίζεται για την καθημερινή απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Η Σοφία Αλιμπέρτη απέχει από την τηλεόραση σχεδόν από το 2009. Μετά την τελευταία εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι «Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;».

Η μεγάλη επιστροφή και η νέα σελίδα στη ζωή της

Θα επιστρέψει στο ίδιο κανάλι μετά από 14 χρόνια απουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real» η εταιρεία Barking Well Media, που θα αναλάβει την παραγωγή του «Dr. Οζ» για λογαριασμό του ΑΝΤ1, έκανε πρόταση στη Σοφία Αλιμπέρτη να αναλάβει την παρουσίαση. Ενώ τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε και το πρώτο ραντεβού με την παρουσιάστρια, η οποία επεξεργάζεται την πρόταση.

Από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «Dr. Οζ» πέρασε και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι η Σοφία Αλιμπέρτη, αν δεχθεί την πρόταση, να είναι η κεντρική παρουσιάστρια. Και να έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Δέδε, καθώς μεγάλο μέρος της εκπομπής αφορά την παρουσίαση ιατρικών θεμάτων.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button