Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’: Τι συνδέει έναν Υπουργό, με έναν παιδοβιαστή καθηγητή και έναν υπόδικο παρουσιαστή;

Χορηγούμενο

Έσκασε ‘βόμβα’: Τι μπορεί να συνδέει έναν Υπουργό και μάλιστα πρωτοκλασάτο με έναν παιδοβιαστή καθηγητή και έναν γνωστό παρουσιαστή, που αν και υπόδικος παραμένει λαλίστατος;

Ο γνωστός παρουσιαστής, λοιπόν, σε έναν ακόμη ίστρο πολυλογίας, μίλησε για τις σχέσεις του και μάλιστα στενές, που διατηρούσε με πολλά στελέχη της κυβέρνησης εκτός, όμως, του συγκεκριμένου Υπουργού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος Υπουργός, είναι αυτός που τοποθέτησε σε σημαντική δημόσια καρέκλα τον καθηγητή, ο οποίος, όμως, κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο και συγκεκριμένα, εκτός Ελλάδας.

Πως, όμως, ο παρουσιαστής συνδέεται με τον καθηγητή; Πάει κάπου το μυαλό σας;

Έως και σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί κάποια φανερή σχέση του παρουσιαστή με τον Υπουργό.

Αιωρούνται, όμως, κάποια σκοτεινά ερωτηματικά. Το Υπουργείο που ανέλαβε ο συγκεκριμένος Υπουργός, ο παρουσιαστής το χτυπούσε διαρκώς χωρίς κανέναν οίκτο. Επειδή ο προηγούμενος Υπουργός έφερε στο φως ένα μεγάλο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον εν λόγω παρουσιαστή.

Και… ξαφνικά, ως δια μαγείας, μόλις ανέλαβε το συγκεκριμένο Υπουργείο ο νέος Υπουργός, οι επιθέσεις μετατράπηκαν σε «αποθέωση», τόσο για τον Υπουργό, όσο και για την «γραμματέα».

Έτσι, λοιπόν, ο νέος υπουργός, ο οποίος είναι και μέχρι σήμερα στην καρέκλα του, ξεγλιστράει από… ‘περίεργες’ ερωτήσεις και δεν δίνει εξηγήσεις και απαντήσεις σχετικά με το τι γίνεται με την υπόθεση του παρουσιαστή, ο οποίος για πολλούς ήταν και η ‘πέτρα του σκανδάλου’ πίσω από τον ‘αποκεφαλισμό’ του προηγούμενου Υπουργού.

Φανταζόμαστε, πως τώρα που ανέλαβε η ΑΑΔΕ και μέσω ελέγχων που θα διεξάγει να λύσει τον γρίφο. Για να δοθούν επιτέλους απαντήσεις στο εάν και το γιατί ο συγκεκριμένος παρουσιαστής εισέπραττε χρήματα από το ‘δύσμοιρο’ Υπουργείο και να φωτιστούν σκοτεινά σημεία που συνδέονται υπογείως και σχηματίζουν ‘αμαρτωλά τρίγωνα’.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button