ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από την Άντζελα Δημητρίου για τον Σάκη Ρουβά: «Μου γύρισε τον πωπό του και…»

Απίστευτες αποκαλύψεις από τη «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού!

Η Άντζελα Δημητρίου σε μία πρωτοφανή έκρηξη οργής για τον Σάκη Ρουβά προχώρησε σε αποκαλύψεις, πραγματική ‘βόμβα’ για τον λαοφιλή τραγουδιστή, που συνεπαίρνει τα πλήθη με τον ιδιαίτερο χορό του και τα ανεβαστικά τραγούδια του.

Η «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού σε αρκετές εμφανίσεις της αναφέρεται στους νέους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και έχει βοηθήσει στην αρχή της καριέρας τους, μέσα στην ‘πολυτάραχη’ πορεία της.

Έτσι, λοιπόν, η Άντζελα Δημητρίου σε μία συνέντευξη που είχε δώσει κατά το παρελθόν, αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά και δεν δίστασε να τον ‘κράξει’ δημόσια και να  αναφέρει κάποια απίστευτα πράγματα, από πλευράς Ρουβά, τα οποία την έχουν ενοχλήσει και την έχουν πικράνει, παρά τη χείρα βοηθείας που του προσέφερε όταν ήταν στην αρχή της καριέρας του.

Σύμφωνα, πάντα, με τη μεγάλη τραγουδίστρια, όταν ο Σάκης Ρουβάς ήταν στο ξεκίνημά του και δεν τον ήξερε κανένας -όπως υποστηρίζει η Δημητρίου-, παρότι τον στήριξε και τον σύστησε στον κόσμο, αυτός όταν τον επισκέφτηκε στο μαγαζί που τραγουδούσε με την Καίτη Γαρμπή, της «έδειξε τον πωπό του» και έκανε ότι δεν την ήξερε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η τραγουδίστρια!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, όλα όσα αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου για τον Σάκη Ρουβά και δεν θα πιστεύετε στ’ αυτιά σας!

Back to top button