Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ Τζέιμς Καφετζή για την Εύα Καϊλή: «Μου είχε κάνει πρόταση…»

Χορηγούμενο

«Δεν λέω το όνομά της. Είναι γυναίκα πολιτικός και έχει μπλεξίματα αυτή τη στιγμή. Όλα ξεκίνησαν με ένα κουίζ που κάτι είπα εγώ περί πράσινου ήλιου», σημείωσε ο Τζέιμς Καφετζής φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την Εύα Καϊλή

Στην αποκάλυψη ότι γυναίκα πολιτικός –η οποία αυτή την περίοδο έχει μπλεξίματα– του είχε προτείνει να πολιτευτεί, προχώρησε ο πρώην παίχτης του Survivor, Τζέιμς Καφετζής.

«Με είχε πάρει γραφείο μεγάλου κόμματος να μου πουν να κανονίσω συνάντηση με τη συγκεκριμένη. Η οποία με είχε παρακολουθήσει και ήθελε να κατέβω στην πολιτική μαζί της.», είπε στο «Breakfast@Star». Και ξεκαθάρισε ότι η πρόταση αυτή του έγινε 1,5 χρόνο πριν, όταν βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης και όχι πρόσφατα.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ποια είναι η πολιτικός, εκείνος απάντησε ότι «καλύτερα να μην πω ποια είναι. Γιατί έχει γίνει χαμός τον τελευταίο καιρό. Της είπα ότι είμαι μικρός και ότι είναι κακό να κατέβω στην πολιτική, επειδή έγινα γνωστός από ένα ριάλιτι».

«Δεν λέω το όνομά της. Είναι γυναίκα πολιτικός. Και έχει μπλεξίματα αυτή τη στιγμή. Όλα ξεκίνησαν με ένα κουίζ που κάτι είπα εγώ περί πράσινου ήλιου», σημείωσε ο Τζέιμς φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την Εύα Καϊλή.

Πράγματι, όπως τόνισαν στη συνέχεια στην εκπομπή, ο Τζέιμς Καφετζής αναφερόταν στην πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που παραμένει προφυλακισμένη στο πλαίσιο των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button