Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Πόσο αισχροί είναι οι Τούρκοι; Χλευάζουν την πτώση του Ελληνικού Phantom! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Πόσο αισχροί και ξεδιάντροποι μπορεί να είναι οι Τούρκοι; Έφτασαν στο σημείο να χλευάζουν την πτώση του μοιραίου Ελληνικού Phantom, που βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα. Την ώρα, μάλιστα, που κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μαχητικού.

Με παλιότερες δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ για υπεροχή της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας σε στεριά και θάλασσα, συνέδεσε τουρκικό κανάλι την τραγική πτώση του F-4 Phantom στην Ανδραβίδα.

Τουρκικό κανάλι δεν σεβάστηκε ούτε το πένθος της οικογένειας του αδικοχαμένου υποσμηναγού και την αγωνία εκείνης του σμηναγού που αγνοείται. Και βρήκε ευκαιρία να χλευάσει με αφορμή το τραγικό περιστατικό τον Έλληνα αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Πρώτα το τουρκικό Haber Global, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στρατηγού Φλώρου που έλεγε:

«Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να χάθει ούτε ένας κόκκος άμμου, ούτε μια ίντσα θάλασσας από την επικράτειά μας. Έχουμε την υπεροχή στον αέρα και στη θάλασσα».

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια πέρασε στην είδηση της συντριβής του μαχητικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας. Και γυρίζοντας από το ρεπορτάζ σχολίασε:

«Αυτή είναι η κατάσταση τελευταία στην Ελλάδα. Η οποία λέει είμαστε ανώτεροι στον αέρα και στη θάλασσα. Είμαστε έτοιμοι, αν έρθουν θα δουν».

Δείτε το αισχρό βίντεο

Όλα αυτά τη στιγμή, μάλιστα, που ό ένας πιλότος μας αγνοείται και ο δεύτερος είναι κόμη άθαφτος.

Βλέπετε, λοιπόν, με ποιούς έχουμε να κάνουμε και ποιοί είναι πραγματικά οι γείτονές μας…

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button