ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Μου είπε παρ’ το και άνοιξε το κιμονό!»

Συνέντευξη στην εκπομπή Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου παραχώρησε πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός, καθώς εξμολογήθηκε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του είχε δείξει το στήθος της!

Ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων μίλησε για τον φόβο του με τον θάνατο αλλά και για το άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Πήραν τα μυαλά μου αέρα»

«Με τους Ρεπόρτερ είχαν πάρει τα μυαλά μου πάρα πολύ αέρα! Αφού βγαίναμε έξω και είχαμε γίνει σταρ! Ήμασταν καβαλημένα καλάμια και οι τρεις. Έβλεπες ότι βγαίνεις έξω και δεν σου παίρνουν λεφτά. Ποτέ δεν μου πήρε λεφτά το ταξί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Ο φόβος για τον θάνατο

Σχετικά με τον φόβο για τον θάνατος, ο Γιώργος Λιάνης δήλωσε: «Με τον θάνατο δεν συμφιλιώνομαι, δεν είναι και πολύ ωραίος τύπος. Ο επιφανής Μίκης Θεοδωράκης έλεγε «κάθε απόγευμα έρχεται από εκεί απέναντι ένας που παριστάνει τον μάγκα και μου κλείνει το μάτι». Αναρωτήθηκα αν ήταν αναρχικός και μου απάντησε, ο θάνατος».

Η ‘βόμβα’ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όσον αφορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκάλυψε: «Τότε που ήταν οι αρχές και είχε χωρίσει με τον Παπαμιχαήλ, η Αλίκη ήξερε την σχέση μου με την Αιμιλία Υψηλάντη. Και με ρωτούσε ποια είναι ποιο ωραία. «Εγώ ή η Αιμιλία;». Και της λέω «η Αιμιλία» και το εννοούσα. Είναι πολύ πιο όμορφη η Αιμιλία από την Αλίκη. Ήταν τουλάχιστον. Και μου λέει, «καλά τίποτα δεν σου αρέσει επάνω μου;». Της είπα πως μου αρέσει το στήθος της. «Παρ’ το» μου λέει και ανοίγει το κιμονό».

Με την ευκαιρία δείτε και τον ‘άγνωστο γιο’ της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο.

Back to top button