ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες που έπαιξε: «Ήταν μία μαύρη περίοδος στη ζωή μου…»

Η Άννα Φόνσου μίλησε από καρδιάς για την περίοδο που συνδυάστηκε το όνομα της με ταινίες ερωτικού περιεχομένου όπως το «Κορίτσι με το άλογο».

Η Άννα Φόνσου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την περίοδο που συνδυάστηκε το όνομα της με ταινίες ερωτικού περιεχομένου όπως το «Κορίτσι με το άλογο».

«Πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο. Έπαθε η μητέρα μου έμφραγμα και έφυγα τότε στο εξωτερικό», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου στον Χρίστο Βασιλόπουλο, το βράδυ του Σαββάτου, στην εκπομπή «Πρόσωπα» της ΕΡΤ.

Όσον αφορά τις ταινίες η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «αυτές τις ταινίες που τις έλεγαν τότε πορνό, σοφτ αλλά με αυτά που βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση νομίζω πως ήταν πολύ αγνές, σημασία έχει ότι ο παραγωγός τις έστελνε έξω και έκαναν ντουμπλάζ άλλοι κάνοντας την πραγματικά πορνό χωρίς να το ξέρουμε βέβαια εμείς. Εγώ το έμαθα τυχαία. Ήμουν παντρεμένη για δεύτερη φορά, ο άνδρας μου ήταν μηχανικός και είχε μια δουλειά στο Παρίσι. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, “βλέπω ότι παίζεται εδώ μια ταινία σου, σε έναν φοβερό κινηματογράφο, έλα αύριο να πάμε μαζί να την δούμε”. Πάω εγώ την άλλη μέρα, απ’ έξω είχε ένα κεφάλι δικό μου, έγραφε “Ελληνίδα σταρ” και μπαίνουμε στον κινηματογράφο και βλέπω μόνο άνδρες μέσα. Λέω “τι γίνεται εδώ;” και είδα μια ταινία από την οποία συνήλθα στο νοσοκομείο! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα».

«Ντουμπλαρισμένη, με μια γυναίκα ανατομικά καθόλου όμοια με εμένα, καθαρά πορνό όμως και μου έρχεται τρέλα. Ήταν για μένα μαύρη περίοδος της ζωής μου και ήταν ο λόγος που χώρισα και τον δεύτερο μου άνδρα. Όχι ότι χώρισα γιατί με είδε εκεί αλλά δεν ήθελα ούτε να μου μιλάνε. Πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο. Έπαθε η μητέρα μου έμφραγμα και έφυγα τότε στο εξωτερικό. Δηλαδή δεν ήθελα να κάνω τίποτα», πρόσθεσε, η Άννα Φόνσου στην εβδομαδιαία εκπομπή του Χρίστου Βασιλόπουλου στη δημόσια τηλεόραση.

«Υπήρχε ένα είδος κατακραυγής και, όταν κέρδισα τα δικαστήρια, το έγραψαν στα ψιλά. Ένας δημοσιογράφος μάλιστα, δεν θέλω να πω το όνομα του, έλεγε πως αυτή πλήρωσε τους δικαστές επειδή έχει λεφτά και τέτοια», συμπλήρωσε.

Back to top button