ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Eξομολόγηση σοκ από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το παιδί που έχασε και ο σπαραγμός!

«Είναι πολύ σκληρό για μια γυναίκα…»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες και σε παλιότερη της συνέντευξη δεν έχει διστάσει να μιλήσει για τις άτυχες εγκυμοσύνες της αλλά και για ένα περιστατικό που την έκανε να έρθει σε δύσκολη θέση σχετικά με μια αποβολή που είχε. 

Τα σπαρακτικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Είναι πολύ σκληρό για μια γυναίκα… Εμένα μου είχε τύχει να χάσω παιδί 3 μέρες πριν και να είμαι σε μια βάφτιση πολύ γνωστής παρουσιάστριας και να μου πει μία που έκανε τα λουλούδια και τη διακόσμηση “Άντε, εσύ δεν θα κάνεις ένα παιδί;

Ο Σοφός δεν το θέλει; ”.Εγώ δυο μέρες πριν είχα μάθει ότι είχα μία από τις άτυχες εγκυμοσύνες μου. Πρέπει λίγο να είμαστε πιο προσεκτικοί», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αφορμή για τα παραπάνω ήταν η εξομολόγηση της Έλενας Ασημακοπούλου για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες αλλά και τα όσα είπε η Δέσποινα Ολυμπίου για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δεχόταν για το αν θα κάνει παιδί.

Οι αποβολές και η αγωνία

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δύο αποβολές που είχε λέγοντας: «Στις αποβολές μου αγχώθηκα, στενοχωρήθηκα και έκλαψα. Μάλιστα, πήγα σε δυο τρεις διαφορετικούς γιατρούς, φοβούμενη πως μπορεί να έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα.

Όταν, όμως, κατάλαβα πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ανασκουμπώθηκα και με θετική ενέργεια ηρέμησα και τελικά αποκτήσαμε τα παιδιά μας. Για να είμαι ειλικρινής, τώρα που έχω τις κόρες μου, έχω ξεχάσει εκείνη την περίοδο και την θυμάμαι μόνο όταν το συζητάω με άλλες γυναίκες που περνούν το ίδιο.

Ακόμα και στο δρόμο με έχει σταματήσει μια κοπέλα για να μου πει τη δική της εμπειρία. Από τη μεριά μου, προσπαθώ πάντα να ενισχύω την ψυχολογία τους».

Back to top button