ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από τη Βάσω Λασκαράκη: Το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και ο γάμος με τον Σουλτάτο

Έλυσε τη σιωπή της η ηθοποιός!

Η Βάσω Λασκαράκη βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού σεφ Λευτέρη Σουλτάτου, ένας έρωτας που οδηγήθηκε εν τέλει στην εκκλησία!

Η αγαπημένη ηθοποιός μετά το δύσκολο διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη – με τον οποίον έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη – προχώρησε στην προσωπική της ζωή και βρήκε τον σύντροφο που ονειρευόταν να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό «Omikron» και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, η Βάσω Λασκαράκη εκμυστηρεύτηκε ότι βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της! Παράλληλα, μίλησε για το ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και για την μονάκριβη κόρη της Εύα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη

Στην Εύα βλέπεις τον εαυτό σου μικρή;

Μερικές φορές ναι, μερικές φορές όχι. Δεν μοιάζουμε σε πάρα πολλά – είναι λίγο πιο εκδηλωτική, πιο απαιτητική, δεν ντρέπεται τόσο πολύ. Είναι ευαίσθητη σαν παιδί, έχει φοβερή ενσυναίσθηση με τους άλλους ανθρώπους, ενδιαφέρεται για τους γύρω της, αλλά είναι και πιο απαιτητική – κάτι που εγώ δεν είχαν σαν παιδί. Δεν διεκδικούσα τόσο πολύ τα πράγματα, όπως τα διεκδικεί τώρα η Εύα.

Την παραξενεύει που η μαμά και ο μπαμπάς δεν μένουν πια μαζί στο ίδιο σπίτι;

Το έχει καταλάβει πια. Το έχει αποδεχτεί. Με τα πισωγυρίσματά της. Κι είναι κάτι που το συζητάμε, που της το έχουμε εξηγήσει και νομίζω ότι είμαστε σε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο πια.

Ποια είναι η σχέση σου τώρα με τον Γιάννη; Έχει τη λογική του να λειτουργεί όπως δύο χωρισμένων ανθρώπων, που έχουν ένα παιδί μαζί;

Πάντα είχαμε καλές σχέσεις – πέρα του ότι ένα διαζύγιο δεν είναι ρόδινο, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, έχει εντάσεις, έχει στενοχώρια. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι περάσαμε μεγάλες κρίσεις. Νομίζω ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή επικοινωνία για το παιδί, αλλά και γενικότερα.

Ποιο είναι εκείνο που διαφοροποιεί τον Λευτέρη, σε σύγκριση με άλλα standards που ίσως είχες για τις σχέσεις;

Είναι η διάθεση να τραβήξει μια κοινή πορεία μαζί μου. Να ανοίξει ένα δρόμο στον οποίο θα πορευόμαστε παράλληλα. Δεν πάει ο ένας να κοντράρει το δρόμο του άλλου, δεν πάει ο ένας να επιβληθεί στον άλλο, αλλά να πορευτεί μαζί με τον άλλον, δίπλα δίπλα, παίρνοντας πράγματα που του αρέσουν από εμένα και εγώ από εκείνον, μαθαίνοντας μου πράγματα και μαθαίνοντας του κι εγώ αντίστοιχα. Ξέρεις όλα είναι διαφορετικά μετά από λάθη, αποτυχίες, απολογισμούς και δουλειά με τον εαυτό μας.

Μήπως η γνωστή ηθοποιός πετούσε σπόντες για τον πρώην σύζυγό της;…

Back to top button