1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου (ή άλλο φυτικό γάλα)
2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο καρδάμωμο
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
μέλι ή σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)
Σε κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε τη γάλα αμυγδάλου μαζί με το καρδάμωμο και την κανέλα. Μόλις πάρει μια βράση, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε μέλι ή σιρόπι σφενδάμου αν θέλουμε, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστό. Απολαύστε το!
Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας βρέθηκε ο εν διαστάσει σύζυγος της 32χρονης μητέρας των δύο παιδιών,…
Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του επιτυχημένου μουσικού διαγωνισμού «The Voice of Greece» για…
Άγιος ΠαΐσιοςΆγιος Παΐσιος: Οι συγκλονιστικές διδαχές του Γέροντα για τα λάθη και τα πάθη μας…
Ο Μέγας Κωνσταντίνος, μια από τις κομβικότερες μορφές της ιστορίας, γεννήθηκε πιθανότατα στη Ναϊσό της…
Αν ψάχνετε για ένα γλυκό που συνδυάζει τη γεύση της σοκολάτας με τη θρεπτική αξία…
Συναγερμός: Ρωγμές και καταστροφές σε σπίτια και κτήρια σε μεγάλη πόλη της Ελλάδας Συνεργεία μηχανικών…