1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου (ή άλλο φυτικό γάλα)
2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο καρδάμωμο
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
μέλι ή σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)
Σε κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε τη γάλα αμυγδάλου μαζί με το καρδάμωμο και την κανέλα. Μόλις πάρει μια βράση, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε μέλι ή σιρόπι σφενδάμου αν θέλουμε, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστό. Απολαύστε το!
Αφράτα και ελαφρώς βουτυρωμένα, αυτά τα γαλατένια ψωμάκια συνδυάζονται υπέροχα με λίγο ελαιόλαδο ή φρέσκο…
Μια 15χρονη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» λίγο πριν τις 05:00 το πρωί της…
Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει την Αντώνη Σαμαρά από τη Νέα Δημοκρατία έχει…
Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε μια πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της μέσω του προσωπικού του…
Ο Τσακ Νόρις ξέρει πως θα λέγεται το νέο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη και 30…
Ο Νικήτας Κακλαμάνης, γνωστός εκπρόσωπος της Λαϊκής Δεξιάς, αναδεικνύεται ως ένθερμος υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη…