1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου (ή άλλο φυτικό γάλα)
2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο καρδάμωμο
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
μέλι ή σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)
Σε κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε τη γάλα αμυγδάλου μαζί με το καρδάμωμο και την κανέλα. Μόλις πάρει μια βράση, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε μέλι ή σιρόπι σφενδάμου αν θέλουμε, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστό. Απολαύστε το!
Η διανομή πετρελαίου ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι αιτήσεις για το Επίδομα Θέρμανσης 2025-2026…
Το φετινό Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής απονέμεται σε τρεις κορυφαίους επιστήμονες, τους Mary E. Brunkow, Fred…
Σημαντική κίνηση στήριξης πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ο οποίος επισκέφθηκε τον…
Ο e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε τις οριστικές ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Νοεμβρίου 2025, ακολουθώντας τον καθιερωμένο κανόνα…
Ένα σοκαριστικό και τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, όταν ένας 70χρονος άνδρας έθεσε τέλος στη…
Ένα σοκαριστικό και αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης ζώου προκαλεί οργή και αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία των…