1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου (ή άλλο φυτικό γάλα)
2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο καρδάμωμο
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
μέλι ή σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)
Σε κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε τη γάλα αμυγδάλου μαζί με το καρδάμωμο και την κανέλα. Μόλις πάρει μια βράση, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε μέλι ή σιρόπι σφενδάμου αν θέλουμε, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστό. Απολαύστε το!
Ένας απολαυστικός Παναθηναϊκός AKTOR έκανε μια εμφάνιση-ξέσπασμα, επικρατώντας της Ντουμπάι με το επιβλητικό 103-82 στο…
Το Αγιορείτικο πρόσφορο με προζύμι με την πνευματική δύναμη πίσω από την παράδοση και η…
Σκληρή αντίδραση και απειλές από τη Μόσχα για τη συνεργασία Ελλάδας και Ουκρανίας στην παραγωγή…
Σοκαριστικές νέες αποκαλύψεις από θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν για τη συμπεριφορά και το πέος του.…
Η πολιτική πόλωση στις Ηνωμένες Πολιτείες λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, έπειτα από το βίντεο έξι…
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποιός έτρεχε με 210χλμ στην Αττική Οδό με το πολυτελές αυτοκίνητό του; Τι…