1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου (ή άλλο φυτικό γάλα)
2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο καρδάμωμο
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
μέλι ή σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)
Σε κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε τη γάλα αμυγδάλου μαζί με το καρδάμωμο και την κανέλα. Μόλις πάρει μια βράση, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε μέλι ή σιρόπι σφενδάμου αν θέλουμε, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστό. Απολαύστε το!
Συγκλονιστικό Θαύμα της Παναγίας μπροστά σε 70000 ανθρώπους... Οι μυστικές προφητείες και οι αντίδραση των…
Το αποκάλυψαν Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση: Στο φως η άγνωστη ζωή τους και τα…
Χαμός: Ποιοί και γιατί μπλοκάρουν τα έργα στο Ελληνικό; Καταγγελίες με εξώδικα και σφοδρές αντιδράσεις…
Ο Σπύρος Δημητρίου εμφανίστηκε στον γάμο του Απόστολου Λύτρα με μελαχρινή καλλονή στο πλευρό του…
Τουρκία και Ισραήλ ένα βήμα από τον πόλεμο... Το μεγάλο «έπαθλο» ο έλεγχος της Συρίας…
Σοκ στην Εύβοια: Γυναίκες που έκαναν το μπάνιο τους βγήκαν από τη θάλασσα τρέχοντας γεμάτες…