ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Απίστευτο: Οι «Simpsons» σε αιγυπτιακή σαρκοφάγο μούμιας 3.000 ετών!

Το εύρημα που άφησε άφωνους τους αρχαιολόγους!

Χορηγούμενο

Απίστευτο: «Simpsons» σε αιγυπτιακή σαρκοφάγο μούμιας 3.000 ετών! Το εύρημα που άφησε άφωνους τους αρχαιολόγους!

Απίστευτο: Οι «Simpsons» σε αιγυπτιακή σαρκοφάγο μούμιας 3.000 ετών – Σε μια αιγυπτιακή μούμια ηλικίας 3.500 ετών ανακαλύφθηκε μια απεικόνιση που θυμίζει έναν αγαπημένο χαρακτήρα από τους «Simpsons».

Δείτε επίσης – Απίστευτο: Γιατί είναι κίτρινοι οι Simpsons; – Στη φόρα τα «μυστικά» τους

Χορηγούμενο

Συγκεκριμένα, οι αρχαιολόγοι, όπως αναφέρει η MailOnline, βρήκαν στο εσωτερικό καπάκι ενός φέρετρου ένα σχέδιο μιας γυναίκας με κίτρινο χρώμα, ντυμένη με μακρύ, πράσινο ρούχο και μπλε μαλλιά σε ορθογώνιο σχήμα, παρόμοιο με την εμφάνιση της Marge Simpson.

Δείτε επίσης – Πυραμίδες: Τα μυστήρια και τα μυστικά που κρύβονται κάτω από την άμμο στην Γκίζα

Η Marge Simpson

Η φωτογραφία του αρχαίου φέρετρου δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Reddit, προκαλώντας ενθουσιασμό μεταξύ των χρηστών, οι οποίοι σχολίασαν «Marge;». Κάποιοι αστειεύτηκαν, λέγοντας ότι «η Αίγυπτος προέβλεψε τους Simpsons». Παρά την εντυπωσιακή ομοιότητα με τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, οι ειδικοί πιστεύουν ότι το σχέδιο απεικονίζει τη γυναίκα που είναι θαμμένη στο φέρετρο, καθώς ταξίδευε στη μετά θάνατον ζωή.

Χορηγούμενο
Η «Marge Simpson» στην αιγυπτιακή σαρκοφάγο

Δείτε επίσης – Αποκάλυψη σοκ: Η «κατάρα του Φαραώ» και οι μυστήριοι θάνατοι

Το αιγυπτιακό φέρετρο περιείχε τα μουμιοποιημένα λείψανα της Tadi Ist, κόρης του αρχιερέα του… El-Ashmunein, μιας πόλης στη δυτική όχθη του Νείλου, 27 μίλια νότια της Minya, όπου ήταν θαμμένη.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button