ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η άγνωστη σχέση με τον Σάκη Μπουλά

Χορηγούμενο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η άγνωστη σχέση με τον Σάκη Μπουλά

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η άγνωστη σχέση με τον Σάκη Μπουλά… Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον”, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, όπου μίλησε για πολλά θέματα, μεταξύ αυτών και για τη στενή σχέση της οικογένειάς της με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Σάκη Μπουλά. Στην εκπομπή, η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια, αναφέροντας πώς μεγάλωσε δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες, λόγω του πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη.

Δείτε επίσης – Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Αποκάλυψη «βόμβα» για το «βελούδινο» διαζύγιο!

Χορηγούμενο

Αναφερόμενη στη σχέση της οικογένειάς της με τον Σάκη Μπουλά, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν ήταν απλώς μια φιλία, αλλά μια βαθιά, οικογενειακή σχέση. «Ο Σάκης Μπουλάς ήταν κομμάτι της οικογένειάς μας. Η σχέση μας δεν ήταν μόνο φιλική, ήταν οικογενειακή», τόνισε η Ελεωνόρα, δείχνοντας τη βαθιά εκτίμηση και αγάπη που έτρεφε για τον αείμνηστο καλλιτέχνη.

Αναλυτικά, οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας

«Είχα ζήσει με πολλούς καλλιτέχνες, από πολλούς διαφορετικούς χώρους και από πολύ μικρή ηλικία, λόγω του μπαμπά μου. Συμπαθούσα και αγαπούσα ανθρώπους που μπορεί ήταν στη ζωή μου, αλλά δεν συνειδητοποιούσα ότι είναι διάσημοι. Μεγαλώνοντας άρχισα να καταλαβαίνω τι ήταν αυτοί που εγώ συναντούσα. Ο Σάκης Μπουλάς ήταν κομμάτι της οικογένειάς μας… Η σχέση μας δεν ήταν απλά φιλική, ήταν οικογενειακή», τόνισε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Επειδή εκείνα τα χρόνια πέρναγαν πάρα πολλοί άνθρωποι, είχα τη χαρά να γνωρίσω πολλούς. Ως παιδί θα με χαρακτήριζα κανονική, ήμουν ανήσυχη αλλά με μέτρο» πρόσθεσε η ίδια.

Χορηγούμενο

Ο Σάκης Μπουλάς υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και τραγουδιστές της Ελλάδας… Με πλούσιο καλλιτεχνικό έργο που αγαπήθηκε πολύ μάλιστα από το κοινό. Η σχέση του με την οικογένεια Ζουγανέλη ήταν γνωστή… Και, η αναφορά της Ελεωνόρας στη στενή τους σύνδεση έδωσε μια πιο προσωπική διάσταση στη μνήμη του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη.

Δείτε επίσης – Σάκης Μπουλάς: Η τελευταία επιθυμία και η ανατριχιαστική πλάκα που έκανε στην κηδεία του!

Με την αυθεντικότητα που τη χαρακτηρίζει, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδειξε για άλλη μια φορά πως οι άνθρωποι που την περιβάλλουν και τα βιώματά της έχουν καθορίσει την πορεία της ως καλλιτέχνιδα και ως άνθρωπος.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button