Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Αποκάλυψη ‘βόμβα’ για το «βελούδινο» διαζύγιο!

Χορηγούμενο

‘Βόμβα’ για το διαζύγιο της Ελεωνόρας με τον Σπύρο Δημητρίου – Τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy Day», Τίνα Μεσσαροπούλου.

Σε μια αποκάλυψη για τον λόγο που πήραν διαζύγιο Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου προχώρησε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day».

Σύμφωνα πάντα με τις αναφορές της, ο ένας από τους δύο έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. «Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο καλά, θέλω να πω ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει. Το διαζύγιο και η διάσταση είναι από τον Οκτώβριο, οπότε έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα με τελικές αποφάσεις και με τα θέματα που υπήρχαν για επανασύνδεση ή όχι… Ο άνθρωπος με τον οποίο εμπλέκεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας. Συνάδελφος», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει διάφορες ιδιότητες, μεταξύ των οποίων και η ενασχόλησή του με την τηλεόραση.

Γιάννης Ζουγανέλης: «Βελούδινο» το διαζύγιο για Ελεωνόρα και Σπύρο Δημητρίου

Νωρίτερα, ο πατέρας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη προχώρησε σε δηλώσεις για το διαζύγιό της με τον Σπύρο Δημητρίου. Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ανέφερε: «Κοιτώντας πίσω τα πράγματα μού έχουν έρθει όπως ονειρεύτηκα και καλύτερα. Ήθελα η Ελεωνόρα να έχει τη δικιά της δύναμη και να μην λέει ότι είναι κόρη μου. Τα παιδιά μας, είναι καλό, να τα κάνουμε ανώτερα από εμάς», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφερόμενος στην κόρη του.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στη συνέχεια: «Είναι μια κοινή απόφαση, είναι συναινετικό το διαζύγιο, βελούδινο. Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι και νομίζω ότι είναι κάτι προσωπικό που δεν αφορά τον κόσμο. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και για τους δυο».

Το ζευγάρι προχώρησε από κοινού σε συναινετικό διαζύγιο μετά από 2,5 χρόνια γάμου. Οι φήμες χωρισμού υπήρχαν από το καλοκαίρι του 2022, όπου η τραγουδίστρια και ο γνωστός δικηγόρος έκαναν εμφανίσεις χωρίς να συνοδεύει ο ένας τον άλλον. Αν και οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν την Ελεωνόρα για χωρισμό η ίδια αρνιόταν την κάθε φήμη που κυκλοφορούσε εκείνο το διάστημα.

Τα μοναχικά γενέθλια και οι διακοπές με φίλους

Το καλοκαίρι ο Σπύρος Δημητρίου γιόρτασε μόνος του τα γενέθλιά του ενώ η τραγουδίστρια έκανε διακοπές στην Τήνο με φίλους και χωρίς τον σύζυγό της. Τον Σεπτέμβριο ωστόσο στη μεγάλη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο, το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί δίνοντας τέλος στα σενάρια χωρισμού.

Οι φήμες ωστόσο «ξανα-φούντωσαν» όταν την περασμένη εβδομάδα στην απονομή βραβείων για τον δίσκο με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος ήταν Νο1 σε πωλήσεις το 2022, στο πλευρό της Ελεωνόρας δεν ήταν ο Σπύρος Δημητρίου. Πλέον, το ζευγάρι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους με μια κοινή απόφαση χωρίς εντάσεις.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button