Τα υλικά, που θα χρειαστείτε είναι απλά, υγιεινά και επίσης οικονομικά. Και το πιάτο που προτείνει ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου* θα σας εκπλήξει. Δοκιμάστε να φτιάξετε τη συνταγή βήμα – βήμα και το αποτέλεσμα θα πλημμυρίσει αρώματα και γεύση το Σαρακοστιανό σας τραπέζι.
1 χταπόδι
1 κιλό κρεμμυδάκια εσαλότ (μικρά κρεμμύδια για στιφάδο)
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξύδι (ή μηλόξυδο)
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
5 φύλλα δάφνης
1 κιλό φρέσκες ντομάτες
4 κ.σ ελαιόλαδο
κόκκοι πιπεριού μίξ (μαύρο, πράσινο, ρόζ, και λευκό σε μύλο)
Μπαχάρι
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Ο Παναθηναϊκός παρέδωσε το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης μετά από βαριά ήττα από τη Φενέρμπαχτσε…
Σύμφωνα με το εορτολόγιο, η 24η Μαΐου τιμά τη μνήμη του Αγίου Μελετίου και των…
Η Μαρικέλλυ και οι ακατάλληλες φωτογραφίες της.. Ποιά είναι η 20χρονη φοιτήτρια που ανάβει φωτιές…
Το Άμπου Ντάμπι έχει "πρασινίσει" καθώς οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει ένα εντυπωσιακό πάρτι…
Η «Τουρκία» απειλεί τη Ρωσία με σφαγή, αν δεν εγκαταλείψει τη Συρία, με τελεσίγραφο που…
Θαρραλέο κουτάβι παλεύει με πεινασμένα κογιότ και τα νικάει... Η γενναία μάχη που κατέγραψε κάμερα…