Τα υλικά, που θα χρειαστείτε είναι απλά, υγιεινά και επίσης οικονομικά. Και το πιάτο που προτείνει ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου* θα σας εκπλήξει. Δοκιμάστε να φτιάξετε τη συνταγή βήμα – βήμα και το αποτέλεσμα θα πλημμυρίσει αρώματα και γεύση το Σαρακοστιανό σας τραπέζι.
1 χταπόδι
1 κιλό κρεμμυδάκια εσαλότ (μικρά κρεμμύδια για στιφάδο)
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξύδι (ή μηλόξυδο)
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
5 φύλλα δάφνης
1 κιλό φρέσκες ντομάτες
4 κ.σ ελαιόλαδο
κόκκοι πιπεριού μίξ (μαύρο, πράσινο, ρόζ, και λευκό σε μύλο)
Μπαχάρι
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Από την αρχή της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ, οι σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας βρίσκονται…
Η γνωστή ηθοποιός, σε ηλικία 53 ετών, έκανε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της…
Η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας αποτελεί βασικό στόχο των αρμόδιων αρχών, και η εγκατάσταση της…
Παρόλο που έχουν ειπωθεί και γραφτεί τόσα πολλά για τις αρνητικές συνέπειες της κατανάλωσης σόδας,…
Η σοκολάτα που έγινε viral, τώρα τραβά την προσοχή για τον λάθος λόγο… Η σοκολάτα…
Καθώς πλησιάζουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2025, πολλοί μαθητές σκέφτονται ποια ακαδημαϊκή πορεία μπορεί να…