Τα υλικά, που θα χρειαστείτε είναι απλά, υγιεινά και επίσης οικονομικά. Και το πιάτο που προτείνει ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου* θα σας εκπλήξει. Δοκιμάστε να φτιάξετε τη συνταγή βήμα – βήμα και το αποτέλεσμα θα πλημμυρίσει αρώματα και γεύση το Σαρακοστιανό σας τραπέζι.
1 χταπόδι
1 κιλό κρεμμυδάκια εσαλότ (μικρά κρεμμύδια για στιφάδο)
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξύδι (ή μηλόξυδο)
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
5 φύλλα δάφνης
1 κιλό φρέσκες ντομάτες
4 κ.σ ελαιόλαδο
κόκκοι πιπεριού μίξ (μαύρο, πράσινο, ρόζ, και λευκό σε μύλο)
Μπαχάρι
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο Δήμαρχος Περάματος, ο Ιωάννης Λαγουδάκος. Σχετικά με τη…
Παρακολουθήστε ζωντανά από την ολομέλεια της Βουλής τη σημερινή (23/10) συζήτηση. Όπου θα ακολουθήσει μετά…
Η αργία της 28ης Οκτωβρίου φέρνει αλλαγές στα τραπεζικά συστήματα και στην πληρωμή των συντάξεων.…
Σήμερα, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2024, τιμάται η μνήμη του Αποστόλου…
Η ζωή ενός ζευγαριού στο Μονμαουθσάιρ της Ουαλίας είχε μετατραπεί σε εφιάλτη εξαιτίας της γειτονισσάς…
Ο Νίκος Κουρκούλης άφησε να εννοηθεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη σχέση του με την…