Τα υλικά, που θα χρειαστείτε είναι απλά, υγιεινά και επίσης οικονομικά. Και το πιάτο που προτείνει ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου* θα σας εκπλήξει. Δοκιμάστε να φτιάξετε τη συνταγή βήμα – βήμα και το αποτέλεσμα θα πλημμυρίσει αρώματα και γεύση το Σαρακοστιανό σας τραπέζι.
1 χταπόδι
1 κιλό κρεμμυδάκια εσαλότ (μικρά κρεμμύδια για στιφάδο)
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξύδι (ή μηλόξυδο)
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
5 φύλλα δάφνης
1 κιλό φρέσκες ντομάτες
4 κ.σ ελαιόλαδο
κόκκοι πιπεριού μίξ (μαύρο, πράσινο, ρόζ, και λευκό σε μύλο)
Μπαχάρι
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Η πρώην ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη (Μοναχή Φεβρωνία) φέρεται να έχει εξαφανιστεί από την Αφρική. Οι…
Μια ιδιαίτερα αιχμηρή και αναλυτική καταγγελία έρχεται από την Ουάσιγκτον, με τον καθηγητή Θεόδωρο Καρυώτη,…
Ποιος θα αναλάβει την εκπομπή Super Κατερίνα στην άδεια της Κατερίνας Καινούργιου; Ανατροπή μετά τις…
Ανακαλύψτε τις άγνωστες ζωές των φημολογούμενων παιδιών του Βλαντιμίρ Πούτιν, από την Ελίζαβετα Ρούντοβα στο…
Το ζήτημα των αναδρομικών συντάξεων παραμένει ένα ανοιχτό και κρίσιμο κεφάλαιο για έναν μεγάλο αριθμό…
Η κλασική Nivea στο χαρακτηριστικό μπλε μεταλλικό κουτί αποτελεί αναμφίβολα ένα προϊόν-σύμβολο που κοσμεί τα…