Τα υλικά, που θα χρειαστείτε είναι απλά, υγιεινά και επίσης οικονομικά. Και το πιάτο που προτείνει ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου* θα σας εκπλήξει. Δοκιμάστε να φτιάξετε τη συνταγή βήμα – βήμα και το αποτέλεσμα θα πλημμυρίσει αρώματα και γεύση το Σαρακοστιανό σας τραπέζι.
1 χταπόδι
1 κιλό κρεμμυδάκια εσαλότ (μικρά κρεμμύδια για στιφάδο)
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξύδι (ή μηλόξυδο)
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
5 φύλλα δάφνης
1 κιλό φρέσκες ντομάτες
4 κ.σ ελαιόλαδο
κόκκοι πιπεριού μίξ (μαύρο, πράσινο, ρόζ, και λευκό σε μύλο)
Μπαχάρι
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού στην περιοχή της Κομοτηνής, όπου ξέσπασε δασική πυρκαγιά…
Σφοδροί βομβαρδισμοί στο Κίεβο: Η Ρωσία κατέστρεψε το τουρκικό εργοστάσιο drones της baykar πριν καν…
Ο Βιετναμέζος Χασάπης και το ανατριχιαστικό βίντεο με αποκεφαλισμό που πωλείται στο διαδίκτυο και προκαλεί…
Τα καπάκια των υπονόμων στην Αθήνα και τα μυστηριώδη σύμβολα... Τι κρύβεται πίσω από τις…
Σε έναν κύκλο αντιπαραθέσεων γύρω από την οικονομία, η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση συνεχίζουν να…
Ο Τζέι Σορτς πραγματοποίησε το πρώτο του επίσημο βήμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, συμμετέχοντας…