Τα υλικά, που θα χρειαστείτε είναι απλά, υγιεινά και επίσης οικονομικά. Και το πιάτο που προτείνει ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου* θα σας εκπλήξει. Δοκιμάστε να φτιάξετε τη συνταγή βήμα – βήμα και το αποτέλεσμα θα πλημμυρίσει αρώματα και γεύση το Σαρακοστιανό σας τραπέζι.
1 χταπόδι
1 κιλό κρεμμυδάκια εσαλότ (μικρά κρεμμύδια για στιφάδο)
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξύδι (ή μηλόξυδο)
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
5 φύλλα δάφνης
1 κιλό φρέσκες ντομάτες
4 κ.σ ελαιόλαδο
κόκκοι πιπεριού μίξ (μαύρο, πράσινο, ρόζ, και λευκό σε μύλο)
Μπαχάρι
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Η Ειρήνη Μουρτζούκου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ σε κατάσταση αμόκ: Οι δαίμονες και το ένταλμα…
Χαμός και άγριο «μαλλιοτράβηγμα» με τρανς και φεμινίστριες σε Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, στο Κέντρο της Αθήνας…
Φωτιά τώρα στο Μενίδι και σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική που κινητοποίησε άμεσα ισχυρές δυνάμεις και…
Η ψυχολογική κατάσταση του τερματοφύλακα Ντραγκόφσκι φαίνεται να επηρεάζεται έντονα από τις εξελίξεις στα παιχνίδια.…
Ανατίναξαν με νάρκες το πλοίο Eco Wizard του Έλληνα εφοπλιστή Χάρη Βαφειά σε ρωσικό λιμάνι…
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, στην εκπομπή "Magic EuroLeague" του SDNA, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός…