Τα υλικά, που θα χρειαστείτε είναι απλά, υγιεινά και επίσης οικονομικά. Και το πιάτο που προτείνει ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου* θα σας εκπλήξει. Δοκιμάστε να φτιάξετε τη συνταγή βήμα – βήμα και το αποτέλεσμα θα πλημμυρίσει αρώματα και γεύση το Σαρακοστιανό σας τραπέζι.
1 χταπόδι
1 κιλό κρεμμυδάκια εσαλότ (μικρά κρεμμύδια για στιφάδο)
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξύδι (ή μηλόξυδο)
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
5 φύλλα δάφνης
1 κιλό φρέσκες ντομάτες
4 κ.σ ελαιόλαδο
κόκκοι πιπεριού μίξ (μαύρο, πράσινο, ρόζ, και λευκό σε μύλο)
Μπαχάρι
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Ο Διονύσης Σαββόπουλου στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Άσπα Σαββοπούλου…
Το καυτό φιλί στο στόμα που αντάλλαξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με γνωστή influencer σε νυχτερινό…
Οι περίεργοι άγραφοι νόμοι που ισχύουν στην Ιαπωνία και πρέπει να γνωρίζετε, πριν αποφασίσετε να…
«Με πυροβόλησαν στο κεφάλι»: Συγκλονίζουν τα τελευταία μηνύματα του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ πριν τη δολοφονία…
Πέθανε ο σπουδαίος καλλιτέχνης Διονύσης Σαββόπουλος σκορπώντας θρήνο στον καλλιτεχνικό κόσμο Η Ελλάδα θρηνεί έναν…
Σοκ στην Ελευσίνα: Ανήλικος έβγαλε όπλο σε μαθητή του μέσα στο σχολείο ενώ στο σπίτι…