Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 14χρονη: Αλλοδαπός επιτέθηκε να τη βιάσει μέσα σε τρόλεϊ, στο Ζάππειο!

Πως γλύτωσε το κορίτσι από τα χέρια του δράστη;

Χορηγούμενο

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα 14χρονο κορίτσι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην ‘καρδιά’ της πρωτεύουσας, στο Ζάππειο όταν ένας 30χρονος αλλοδαπός, από τη Γαλλία, με αφρικανική καταγωγή, επιτέθηκε να τη βιάσει μέσα σε τρόλεϊ. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο με την ανομία και την εγκληματικότητα να χτυπάει κόκκινο σε κάθε γωνιά, αλλά και σε κεντρικά σημεία της πόλης με το αίσθημα ασφάλειας να έχει χαθεί εντελώς από τους πολίτες.

Η 14χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης  από έναν 30χρονο, Γάλλο, αφρικανικής καταγωγής, τα ξημερώματα της 19ης Νοεμβρίου μέσα σε τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του Ζαππείου .

Ο εφιάλτης της 14χρονης μαθήτριας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 14χρονη μαθήτρια γύρω στις 4.40 τα ξημερώματα βρισκόταν μαζί με την παρέα της και επέστρεφε στο σπίτι της, όταν ξαφνικά ο 30χρονος αλλοδαπός, που ήταν επιβάτης και αυτός στο τρόλεϊ άρχισε να την κοιτάζει με επιμονή. Στη συνέχεια, ο 30χρονος ‘άνδρας’ άρχισε να τη τραβάει φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο. Και όταν η ανήλικη άρχισε να διαμαρτύρεται εκείνος σηκώθηκε πάνω και της επιτέθηκε. Έριξε το κορίτσι σε ένα από τα καθίσματα και άρχισε να το χτυπάει και να το θωπεύει σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο τρόλεϊ επικράτησε πανικός και αμέσως ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και κάλεσε την Αστυνομία.

Μετά από λίγα λεπτά η Άμεση Δράση έφτασε στην οδό Αμαλίας, όπου και συνέλαβαν τον αλλοδαπό δράστη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απλές σωματικές βλάβες.

Και, όπως -δυστυχώς- ήταν αναμενόμενο, αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button