ΚΟΣΜΟΣ

Ο Σολτς προετοιμάζει τη Γερμανία για πόλεμο; «Άμεση η ανάγκη ενίσχυσης των στρατιωτικών αποθεμάτων της χώρας!»

'Βλέπει' κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία και σπέρνει τον πανικό!

Ο Σολτς προετοιμάζει τη Γερμανία για πόλεμο; Μεγάλη ανησυχία προκάλεσαν οι δηλώσεις του Καγκελάριου, ο οποίος δήλωσε ότι η χώρα του θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για μία κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία και ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης των στρατιωτικών αποθεμάτων της χώρας!

Ο Γερμανός Καγκελάριος σε συνέδριο στο Βερολίνο, που διοργάνωνε η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung τόνισε: «Βλέποντας πώς προχωράει ο πόλεμος και τις εμφανείς και αυξανόμενες αποτυχίες της Ρωσίας… πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια κλιμάκωση» .

Ο Σολτς υπογράμμισε επίσης ότι το ταμείο Άμυνας ύψους 100 δισ. ευρώ, που ανακοινώθηκε μετά τη ρωσική εισβολή, είναι το αποτέλεσμα της συνειδητοποίησης ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης των στρατιωτικών αποθεμάτων της Γερμανίας!

Κλείνοντας ο Γερμανός Καγκελάριος δήλωσε ότι η πρόσφατη επίσκεψή του στην Κίνα ήταν εποικοδομητική, καθώς υπογράμμισε την κοινή στάση των δύο χωρών κατά της χρήσης πυρηνικών όπλων.

Εδώ, αξίζει να θυμίσουμε, πως κατά την επίσκεψή του στην Κίνα, Σολτς και Σι Τζινπίνγκ καταδίκασαν τις απειλές για χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία.

Back to top button