ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σάλος με τον Χρήστο Δάντη και τις αποκαλύψεις για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την προσωπική τους ζωή!

«Με τις φίλες της...»

Ο Χρήστος Δάντης έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, στο MEGA και προκάλεσε σάλο με τις αποκαλύψεις για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την προσωπική τους ζωή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, τις μεγάλες του επιτυχίες, για την οικογένειά του, αλλά και την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου και αποκάλυψε πράγματα, που ομολογουμένως, ούτε που τα φανταζόμασταν.

«Εγώ ήθελα να είμαι ‘το αφεντικό μου»
Ο Χρήστος Δάντης μιλώντας για τον εαυτό εξομολογήθηκε ότι «εγώ δεν είμαι καρεκλοκένταυρος. Για μένα η ζωή όλων μας θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας. Εγώ ήθελα να είμαι ‘το αφεντικό μου’, δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα είμαι στην “Αυτοκίνηση”, κάποιοι από τον χώρο είπαν “θα πάρετε αυτόν που έχει αποτύχει επισημά;”».

Και συνέχισε: «Το τραγούδι που μου ζητάνε πάντα να λέω είναι “Το Παλιό μου Παλτό” αλλά ποτέ δεν κουράζομαι αφού κάθε φορά το ανακαλύπτω. Αν ξεκινούσα τώρα θα έλεγα στον νεαρό Χρήστο να προκαλέσει».

Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τα παιδιά του και την Ασημίνα Χατζηανδρέου;
Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, τόνισε: «Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει. Σε αυτό που την “άκουσα” ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι».

«Βγαίνω και μόνος μου με τις φίλες της…»

Ο Χρήστος Δάντης και η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τη σχέση τους, το κομμάτι της ζήλιας και την καθημερινότητά τους.

«Δε θα έλεγα ότι ζηλεύω. Ζηλεύω στα θεμιτά πλαίσια», είπε ο τραγουδιστής.

«Εγώ ζηλεύω», παραδέχτηκε από τη δική της πλευρά η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο τραγουδιστής τόνισε ότι: «Βγαίνω και μόνος μου με τις φίλες της. Μου αρέσει να πηγαίνω σε νεανικά στέκια γιατί εκεί αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται με τη μουσική».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Χρήστος Δάντης αποκάλυψε το ότι συμβαίνει πολλές φορές να βγουν και όλοι μαζί με τα παιδιά του και την σύντροφό του ενώ οι δυο τους μίλησαν γενικότερα και για το πως είναι η καθημερινότητά τους, στο σπίτι τους.

Back to top button