Είτε είστε σε δίαιτα, είτε τα βαριά γεύματα σας προκαλούν φούσκωμα και χαλάνε τον ύπνο σας, είτε απλά δεν πεινάτε πολύ. Aλλά θέλετε κάτι να τσιμπήσετε, σας προτείνω 10 επιλογές για ένα ελαφρύ, πεντανόστιμο και υγιεινό βραδινό. Για να κλείσει όμορφα η ημέρα σας.
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. κοφτή μέλι
1 κ.σ. κοφτή μουστάρδα
Αρχικά τρυπάμε το κοτσάνι από το καλαμπόκι με ένα πιρούνι και τοποθετούμε πάνω στη φωτιά ή σε καυτό τηγάνι για να πάρει χρώμα και καπνιστή γεύση.
Στη συνέχεια ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για την πιπεριά Φλωρίνης.
Κατόπιν στο μπολ σερβιρίσματος βάζουμε το λάδι από τον τόνο, τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός.
Μετά προσθέτουμε το μέλι, τη μουστάρδα, τον τόνο και ανακατεύουμε.
Αρχικά βάζουμε στο μπολ τα ραπανάκια σε κομμάτια και ανακατεύουμε.
Έπειτα με ένα μαχαίρι αφαιρούμε τα σπόρια από το καλαμπόκι και τα βάζουμε στο μπολ.
Επίσης προσθέτουμε το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τον δυόσμο, την κάππαρη, την πιπεριά Φλωρίνης. Καθαρισμένη και κομμένη σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε τις φρέσκιες σαλάτες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Απίστευτο: 60χρονος «ποντικός» έκλεψε μέχρι και το Επιμανίκιο του Αγίου Σπυρίδωνα από εκκλησία στα Χανιά...…
Μπέζος και Σάντσες σε καυτές περιπτύξεις πάνω στο υπερπολυτελές σκάφος... Σάλος με τις απαγορευμένες λήψεις…
Ποιά είναι η τελευταία κίνηση που κάνουν οι άνθρωποι όταν πεθάνουν; Η ανατριχιαστική αποκάλυψη από…
Άγιος Παΐσιος: Το συγκλονιστικό θαύμα που δεν θα δούμε ποτέ στο Mega και στην πετυχημένη…
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για δασική πυρκαγιά στον Αλμυροπόταμο της Εύβοιας. Η φωτιά εκδηλώθηκε στον…
Ο Γάλλος σέντερ Ματίας Λεσόρ δίνει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει να αγωνιστεί…