Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Ράφα: Το Ισραήλ βομβάρδισε καταυλισμό με πρόσφυγες! Βίντεο σοκ!

Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες!

Χορηγούμενο

Εικόνες φρίκης στη Ράφα… Το Ισραήλ βομβάρδισε καταυλισμό με πρόσφυγες! Βίντεο σοκ από το πυραυλικό χτύπημα! Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες!

Φρίκη στη Ράφα: Το Ισραήλ βομβάρδισε καταυλισμό με πρόσφυγες! Αυτή τη στιγμή επικρατεί χάος στη Ράφα. Σύμφωνα με πληροφορίες από ανεπίσημες πηγές, στην πόλη που βρίσκεται νότια της Γάζας, 20 με 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Κυριακής από ισραηλινό πυραυλικό χτύπημα.

Η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος αναφέρει ότι οι περιοχές που επλήγησαν ήταν στρατόπεδα εκτοπισμένων από άλλες περιοχές της Γάζας. Ο αριθμός των τραυματιών παραμένει άγνωστος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ισραηλινός στρατός βομβάρδιζε τη Λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένης και της Ράφα, από το Σάββατο, παρά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου που ζήτησε τη διακοπή των επιχειρήσεων. Αυτή η απόφαση εκδόθηκε ενώ παράλληλα γίνονταν προσπάθειες στο Παρίσι για την επίτευξη κατάπαυσης πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Δείτε επίσης – Το Ισραήλ απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας! Ξεκινά επίθεση στη Ράφα!

Το Διεθνές Δικαστήριο, η ανώτατη δικαστική αρχή του ΟΗΕ, είχε επίσης διατάξει το Ισραήλ να κρατήσει ανοιχτό το πέρασμα της Ράφα, το οποίο είναι κρίσιμο για την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας, αλλά παραμένει κλειστό από την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης στις αρχές Μαΐου.

Δείτε επίσης – Μπουρλότο στη Μέση Ανατολή: Ισραήλ και Ιράν απειλούν με γενικευμένο πόλεμο!

Παρά την εντολή του Διεθνούς Δικαστηρίου, οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη… Λωρίδα της Γάζας συνεχίστηκαν και οι συγκρούσεις με την ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς συνεχίστηκαν.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με μαρτυρίες Παλαιστινίων και αναφορές από το… Γαλλικό Πρακτορείο, πραγματοποιήθηκαν ισραηλινά πλήγματα στη Ράφα (νότια) και στο Ντέιρ αλ-Μπάλαχ (κέντρο).

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button