Απλά, ακολουθήστε βήμα – βήμα τις παρακάτω οδηγίες με τα υλικά που θα χρειαστείτε και τον τρόπο εκτέλεσης. Βαθμός δυσκολίας; Μικρός και το ρίσκο αποτυχίας, επίσης, ανύπαρκτο.
Και… Καλή σας όρεξη!
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη; Ξανά στο Δρομοκαΐτειο σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής; Ο Γιώργος…
Ερευνητές υποστηρίζουν ότι δύο από τα πιο γνωστά θαύματα του Ιησού, αυτά της «Θαυματουργής Διανομής…
Μέσα από μια πρόσφατη αρχαιολογική ανακάλυψη στη Συρία, αναδεικνύεται για άλλη μια φορά ο τεράστιος…
Σήμερα, 21 Αυγούστου, το Ορθόδοξο Εορτολόγιο τιμά τη μνήμη σημαντικών μορφών της Εκκλησίας. Όπως ο…
Έρχεται νέος Αττίλας; Ο Ερντογάν διπλασιάζει τα στρατεύματα στην Κατεχόμενη Κύπρο... Η αναδιοργάνωση και η…
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή Πετράλωνα του Δήμου Μεσσήνης, όταν ξέσπασε φωτιά…