Απλά, ακολουθήστε βήμα – βήμα τις παρακάτω οδηγίες με τα υλικά που θα χρειαστείτε και τον τρόπο εκτέλεσης. Βαθμός δυσκολίας; Μικρός και το ρίσκο αποτυχίας, επίσης, ανύπαρκτο.
Και… Καλή σας όρεξη!
*Ο σεφ Στέλιος Χατζηνικολάου έχει εργαστεί ως executive Chef στο AMMOS restaurant στην Κυπαρισσία, ως executive Chef στο bistrot Mad Hatters στην Πάρο, στο Helios restaurant, ως Head Chef στο Bahrain στα UAE, στο Hotel Perrakis στην Άνδρο ως Sous Chef και από το 2018 είναι Private Chef και επίσης ιδιοκτήτης του site www.mediterranean-cuisine.com
Η διανομή πετρελαίου ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι αιτήσεις για το Επίδομα Θέρμανσης 2025-2026…
Το φετινό Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής απονέμεται σε τρεις κορυφαίους επιστήμονες, τους Mary E. Brunkow, Fred…
Σημαντική κίνηση στήριξης πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ο οποίος επισκέφθηκε τον…
Ο e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε τις οριστικές ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Νοεμβρίου 2025, ακολουθώντας τον καθιερωμένο κανόνα…
Ένα σοκαριστικό και τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, όταν ένας 70χρονος άνδρας έθεσε τέλος στη…
Ένα σοκαριστικό και αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης ζώου προκαλεί οργή και αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία των…