Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Πικάντικες αποκαλύψεις για Ντόρα Μπακογιάννη και Σία Κοσιώνη: Η κρυφή συνάντηση πριν τον γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη, το ξεκαθάρισμα και οι… ‘εξηγήσεις’

Χορηγούμενο

Η Ντόρα Μπακογιάννη και η Σία Κοσιώνη είναι δύο γυναίκες με πυγμή, με τις σχέσεις πεθεράς και νύφης να είναι εκπληκτικές, μιλώντας με ζέση η μία για την άλλη και δείχνοντας, ότι η κορυφαία πολιτικός εγκρίνει το γάμο της δημοσιογράφου με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Χρειάστηκε, όμως, και μια… διαδικασία για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αυτό συνέβη στο… ανεπίσημο δείπνο αρραβώνα, που είχε γίνει όταν το ζευγάρι ήταν ήδη έναν χρόνο μαζί και είχαν ήδη ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς σε προηγούμενους γάμους και σχέσεις. Για τον Μπακογιάννη, βέβαια, ήταν λίγο πιο περίπλοκο με τρία παιδιά από δύο διαφορετικές γυναίκες, αλλά η θέληση υπήρχε και όλα μπήκαν σε μια σειρά, όπως και για την Κοσιώνη που επίσης είχε χωρίσει. Παράλληλα, δείτε και τις αποκαλύψεις της Ντόρας Μπακογιάννη για την Σϊα Κοσιώνη

Το δείπνο της Ντόρας και… η ευχή

Σύμφωνα με τότε πληροφορίες του «SPIRTO», το δείπνο αυτό έλαβε χώρα στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου στη Γλυφάδα. Εκεί η μητέρα του Κώστα Μπακογιάννη υποδέχτηκε το γιο της και τη μέλλουσα νύφη της. Ήταν ένα ανεπίσημο δείπνο αρραβώνων. Αφού το ζευγάρι δεν θέλει να προχωρήσει σε τέτοιες τυπικές διαδικασίες, να κάνει δηλαδή αρραβώνα με την κλασική έννοιά του. Παρόλα αυτά, στη διάρκεια αυτού του δείπνου ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε σαφείς τις προθέσεις του προς τη δημοσιογράφο. Κάτι που ο ίδιος επιθυμούσε να γίνει με την παρουσία της μητέρας του. Ήταν δεδομένο ότι η Ντόρα Μπακογιάννη ενέκρινε την επιλογή του γιου της, όμως εκείνος ήθελε να προχωρήσει στο, έστω και ανεπίσημο αυτό, επόμενο βήμα με την ίδια παρούσα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη μέχρι και σήμερα ζουν διακριτικά. Οι δύο τους ζουν την καθημερινότητά τους σαν ένα οποιοδήποτε ερωτευμένο ζευγάρι. Είναι διαρκώς μαζί, όποτε τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και το φορτωμένο τους πρόγραμμα. Και απολαμβάνουν τις μικρές χαρές της ζωής χωρίς να νοιάζονται για τα σχόλια του κόσμου. Είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως η δημοσιογράφος και ο Δήμαρχος Αθηναίων δεν βγαίνουν από το σπίτι τους. Αντιθέτως. Βγαίνουν και μάλιστα κάνουν όλα τα πράγματα που κάνει κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. Απλώς φροντίζουν να μην δίνουν στόχο στους φωτογράφους και τους αδιάκριτους σχολιαστές. Ακόμη και από τη στιγμή που απέκτησαν το γιο τους, Δήμο.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button