ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σάλος: Γνωστός ποδοσφαιριστής επιτέθηκε να βιάσει 23χρονη κοπέλα και είναι αντιμέτωπος με 18 χρόνια φυλακή!

«Μου έσπρωχνε το κεφάλι χαμηλά και...»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται στη φυλακή για σεξουαλική επίθεση και το φως της δημοσιότητας είδαν περισσότερες λεπτομέρειες από την κατάθεση της 23χρονης.

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύθηκαν ορισμένα αποσπασματικά κομμάτια σε πλάγιο λόγο.

Τη Δευτέρα (23/1) τα ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ένα μέρος των όσων κατέθεσε η νεαρή κοπέλα, η οποία κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση.

Σοκάρει η κατάθεση της 23χρονης κοπέλας

Η 23χρονη κατέθεσε στις Αρχές ότι: «Μου είπε να τον ακολουθήσω, αλλά δεν ήξερα τι βρισκόταν πίσω από εκείνη την πόρτα. Δεν είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στις τουαλέτες, φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιο μέρος μόνο για VIP. Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα. Μπήκε πρώτος, ακολούθησα, έκλεισε την πόρτα και τότε του είπα αμέσως ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν και μετά μου ζητούσε συνέχεια να του πω ότι ήμουν η π… του. Του έλεγα ότι ήθελα να φύγω, αλλά επέμενε. Μου έπιασε το κεφάλι, μου το έσπρωχνε χαμηλά και μου ζητούσε να του κάνω στοματικό έρωτα».

Στο μεταξύ, ο Ντάνι Άλβες ζήτησε να καταθέσει ξανά, μετά την πρώτη κατάθεση, στην οποία υπέπεσε σε αντιφάσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πάντως, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει μέχρι και με φυλάκιση 18 ετών.

Back to top button