Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Ανατρέπουν τον Μπάιντεν;

Ποιός θα πάρει τη θέση του πριν τις εκλογές;

Χορηγούμενο

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Ανατρέπουν τον Μπάιντεν; Ποιόν ετοιμάζουν για τη θέση του πριν τις εκλογές μια στενή ομάδα κορυφαίων Δημοκρατικών;

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Ανατρέπουν τον Μπάιντεν; Η DailyMail αποκάλυψε μια κρυφή συνωμοσία των Δημοκρατικών για την αντικατάσταση του Τζο Μπάιντεν πριν τις εκλογές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Μπιλ Κλίντον, Μπαράκ Ομπάμα, Νάνσι Πελόζι και Τσακ Σούμερ σχεδιάζουν να απομακρύνουν τον ηλικιωμένο Πρόεδρο.

Αν ο Τζο Μπάιντεν αποτύχει στο πρώτο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ ή αν τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις του συνεχίσουν να πέφτουν, οι φιλελεύθεροι «βαρόνοι» θα χρειαστούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τον πείσουν να αποσυρθεί, αναφέρει υψηλόβαθμος δημοκρατικός στη Mail. Θα απαιτηθεί η συλλογική πίεση των Μπαράκ Ομπάμα, Μπιλ Κλίντον, Νάνσι Πελόζι και Τσακ Σούμερ για να τον αναγκάσουν να φύγει.

«Βόμβα»: Η Κάμαλα Χάρις έτοιμη να αναλάβει την Προεδρία των ΗΠΑ από τον Μπάιντεν!

Η Μισέλ Ομπάμα, η οποία σύμφωνα με μια καλά ενημερωμένη πηγή των Δημοκρατικών δεν έχει στενά προσωπικά συναισθήματα για τους Μπάιντεν, φέρεται να έχει αγνοήσει κατηγορηματικά την πρόσκληση για συμμετοχή.

Οι «στρατηγοί» των Δημοκρατικών πιστεύουν ότι θα έπρεπε να διοργανωθεί μια δημόσια εκδήλωση όπου θα παρουσιαζόταν συμβολικά η μεταφορά της εξουσίας από τον Μπάιντεν στον νέο υποψήφιο, με τη συμμετοχή και την υποστήριξη των Μπάιντεν, Ομπάμα, Κλίντον, Σούμερ και Πελόζι.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button