Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με τον Κώστα Κόκλα: «Με έβριζε στον δρόμο»!

Το δημόσιο ξέσπασμα του ηθοποιού

Χορηγούμενο

Χαμός με τον Κώστα Κόκλα: «Με έβριζε στον δρόμο»! Το δημόσιο ξέσπασμα του αγαπημένου ηθοποιού και οι αποκαλύψεις

Χαμός με τον Κώστα Κόκλα: «Με έβριζε στον δρόμο»! Ο Κώστας Κόκλας εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο The 2night Show, όπου συζήτησε την προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή, καθώς και τα διδάγματα που αντιλαμβάνεται ένας άντρας μετά τα 50.

«Μετά τα 50 αρχίζεις και ισορροπείς μέσα σου, να αποδέχεσαι αυτό που είσαι και δεν χάνεις τον χρόνο σου. Σου φεύγουν αρκετές ανασφάλειες. Πλησιάζοντας τα 60 εκεί φαντάζομαι ότι θα περάσω μία κρίση αλλά δεν έχω απωθημένα», είπε ο Κώστας Κόκλας.

«Η καραντίνα λειτούργησε καταπραϋντικά για μένα. Είχα τον χρόνο να… γλείψω τις πληγές μου μετά από μία 20ετία μεγάλης πίεσης. Θεράπευσα ψυχικά κομμάτια μέσα μου, ανασύνταξα κάποια άλλα», αποκάλυψε επίσης και συνέχισε…

«Το πρώτο μου σήριαλ ήταν το Παραμύθι Χωρίς Όνομα στην ΕΡΤ το 1988, μετά με πήρε ο Χάρης Ρώμας στο Ελλάς Παλλάς στον ΑΝΤ1. Γνωστός έγινα με το Τζιβαέρι, εκεί έκανα έναν πολύ αρνητικό χαρακτήρα, έναν ζιγκολό. Ο κόσμος με έβριζε μάλιστα στον δρόμο. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησαν τα Εγκλήματα».

Δείτε επίσης – Χαμός: Άγριο ξύλο στα παρασκήνια αγαπημένης σειράς! Οι πρωταγωνιστές που «σκοτώθηκαν» και ο λόγος

«Το 1991 έκανα το Άντε Γεια με τον Άλκη Κούρκουλο, η πρώτη μου ταινία. Ξύπνησα το πρωί να πάω να δω την πρεμιέρα και άργησα. Όπως τράβηξα την κουρτίνα για να μπω μέσα, βλέπω το κεφάλι μου πάνω στην οθόνη να λέει μία ατάκα κι ο κόσμος να γελάει από κάτω. Σάστισα, έκλεισα την κουρτίνα και πήγα στο μπαρ. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με την εικόνα μου για πολλά χρόνια», ανέφερε επίσης ο ηθοποιός.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button