ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκάρει η «Ξένια» από την «Μουρμούρα»: Η κακοποίηση που δέχτηκε και τα θαύματα

Στην εκπομπή, «Γειά σου», παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Κουτσαφτίκη και αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή της στη σειρά, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, όσο και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί ψυχολογική κακοποίηση στο παρελθόν αλλά λόγω συνθηκών δεν μπορούσε να αποχωρήσει.

Πλέον έχει αποφασίσει ότι δεν θα κινείται κατά αυτόν τον τρόπο εφόσον και αν συμβεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό!

«Περνάω πολύ ωραία στη Μουρμούρα. Έχουμε γίνει οικογένεια. Με έχουν σταματήσει πολλές φορές και μου λένε “Αυτό που σου έκανε ο Μπάμπης, Ξένια…”. Έχω βγει με την κόρη μου για ψώνια και μια κυρία στο ταμείο λέει “Αα, σε ξέρω! Μπράβο, μπράβο”. Και χαμογελάω, γυρνάω και λέει στην κόρη μου “εσύ δεν είσαι το κοριτσάκι που έπαιζε στη Λένη;”. Επειδή έχω κόρη κάνω προβολή στο μέλλον. Όταν μου έρχονται σενάρια ότι αλλάζει τους άντρες, εκεί κάτι παθαίνω.

Είχα από μικρή την αναζήτηση για το Θείο. Έχω ζήσει θαύματα! Αλλά δεν πίστεψα λόγω των θαυμάτων παραπάνω, είναι μια εσωτερική διαδρομή.

Ντροπή και δεν πρέπει να υπάρχει. Δεν πρέπει οι ηθοποιοί να δουλεύουμε απλήρωτοι. Είναι εργασία, δεν είναι χόμπι! Έχω κακοποιηθεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Υπάρχει ο κίνδυνος της ματαιοδοξίας και όταν παίρνουμε σοβαρά τους εαυτούς μας και όχι τη δουλειά, τότε κινδυνεύουμε να πληγώσουμε τους ανθρώπους. Υπήρξε δουλειά που δεν έφυγα γιατί εκτιμούσα πολύ τους υπόλοιπους συντελεστές και δεν υπήρχε χρόνος να αντικατασταθώ. Έμεινε και υπέμεινα και δεν μου βγήκε σε καλό. Υπάρχει και παράσταση που αποχώρησε για αυτό. Όταν ένας άνθρωπος αντιδρά το κορμί του και όχι ο ίδιος, υπάρχει μια κόντρα που δεν βγαίνει σε καλό. Έκλαψα, πέρασα άσχημα, δεν το ξανακάνω ποτέ».

Related Articles

Back to top button