Βήμα 1
Κόβουμε τις σουπιές σε χοντρές λωρίδες και τα κεφάλια στη μέση. Τα αφήνουμε σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και αχνίζουμε τα κρεμμύδια (φρέσκα και ξερά), το σκόρδο και το πράσο για 3΄-4΄ μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. Προσθέτουμε τις σουπιές και τις σοτάρουμε για 1΄. Τις σβήνουμε με το κρασί και τις αφήνουμε να αχνιστούν.
Βήμα 3
Προσθέτουμε την ντομάτα και μετά το σπανάκι και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Βήμα 4
Λίγο προτού σερβίρουμε περιχύνουμε με τον χυμό του λεμονιού και λίγο επιπλέον ελαιόλαδο αν θέλουμε.
Ανήλικοι «κυνηγοί» παιδόφιλων ξυλοκόπησαν άγρια αστυνομικό! Οι σοκαριστικές συνομιλίες του αστυνομικού την 15χρονη κοπέλα Ανήλικοι…
Θρίλερ: Ξύπνησε σε χειρουργείο πριν αφαιρέσουν την καρδιά του! Τον κήρυξαν εγκεφαλικά νεκρό και ζήτησαν…
Κόλλησε τσίχλα σε ρούχο σας; Απίθανοι τρόποι για να την βγάλετε Κόλλησε τσίχλα σε ρούχο…
Απατεώνες στο διαδίκτυο έχουν στήσει παγίδα, προσποιούμενοι ότι είναι εκπρόσωποι μιας συγκεκριμένης ευρωπαϊκής αρχής. Επίσης,…
Σύμφωνα με τα στοιχεία της επιστημονικής ομάδας Meteo του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης…
Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το ατύχημα εγκατάλειψης που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή…