Βήμα 1
Κόβουμε τις σουπιές σε χοντρές λωρίδες και τα κεφάλια στη μέση. Τα αφήνουμε σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και αχνίζουμε τα κρεμμύδια (φρέσκα και ξερά), το σκόρδο και το πράσο για 3΄-4΄ μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. Προσθέτουμε τις σουπιές και τις σοτάρουμε για 1΄. Τις σβήνουμε με το κρασί και τις αφήνουμε να αχνιστούν.
Βήμα 3
Προσθέτουμε την ντομάτα και μετά το σπανάκι και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Βήμα 4
Λίγο προτού σερβίρουμε περιχύνουμε με τον χυμό του λεμονιού και λίγο επιπλέον ελαιόλαδο αν θέλουμε.
Η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Κορωπίου είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Σύμφωνα με…
Μετά την ολοκλήρωση της Stoiximan GBL και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε…
Ο Μουχάναντ Αλ-Λι, βετεράνος ποδοσφαιριστής της Αλ Μαγκάζι, δολοφονήθηκε μετά από τραυματισμούς σε ισραηλινή αεροπορική…
Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Αγίου Δημητρίου Κορωπίου. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα ισχυρές δυνάμεις της…
Ολυμπιακός φαίνεται να προχωρά αθόρυβα στην απόκτηση του Κίτον Γουάλας. Ενός πολύπλευρου guard που συνδυάζει…
Στην Πατριαρχική Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Κάιρο. Έναν από τους σημαντικότερους χριστιανικούς τόπους, βρίσκεται…