Βήμα 1
Κόβουμε τις σουπιές σε χοντρές λωρίδες και τα κεφάλια στη μέση. Τα αφήνουμε σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και αχνίζουμε τα κρεμμύδια (φρέσκα και ξερά), το σκόρδο και το πράσο για 3΄-4΄ μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. Προσθέτουμε τις σουπιές και τις σοτάρουμε για 1΄. Τις σβήνουμε με το κρασί και τις αφήνουμε να αχνιστούν.
Βήμα 3
Προσθέτουμε την ντομάτα και μετά το σπανάκι και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Βήμα 4
Λίγο προτού σερβίρουμε περιχύνουμε με τον χυμό του λεμονιού και λίγο επιπλέον ελαιόλαδο αν θέλουμε.
«Πυροβολισμοί» σε γυρίσματα ταινίας στο Τατόι: Συνελήφθη ηθοποιός - Χειροπέδες και στον σκηνοθέτη Ένα σκηνικό…
Έντι Ράμα και Εμανουέλ Μακρόν περπατούσαν πιασμένοι χέρι - χέρι με το βίντεο, που κυκλοφόρησε,…
Κώστας Ζουγανέλης: Η Εξόδιος Ακολουθία και η κηδεία Το τέλος μιας εποχής και η ανακοίνωση…
Δυνατός σεισμός τώρα στην Εύβοια έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές στην Αττική - Το…
Αγωνία για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο σε προχωρημένο…
Καταιγιστικός ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Χρήστος Παπαδημητρίου για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του…