ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι συμβαίνει με την Τατιάνα Στεφανίδου; Στο φως φωτογραφία σοκ!

Μεγάλη ανησυχία για την εντυπωσιακή δημοσιογράφο

Τι συμβαίνει με την Τατιάνα Στεφανίδου; Στο φως φωτογραφία σοκ! Μεγάλη ανησυχία για την εντυπωσιακή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής TLIVE

Τι συμβαίνει με την Τατιάνα Στεφανίδου; Στο φως φωτογραφία σοκ!

Έντονη ανησυχία στους θαυμαστές της προκάλεσε η Τατιάνα Στεφανίδου με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου πόσταρε μια φωτογραφία από τις τουαλέτες ενός μαγαζιού στην Κηφισιά και τα σχόλια πήραν φωτιά, με τους θαυμαστές της να ρωτάνε αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας, αφού έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Έντονη ανησυχία στους θαυμαστές της προκάλεσε η Τατιάνα Στεφανίδου με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media και συγκεκριμένα στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου πόσταρε μια φωτογραφία από τις τουαλέτες ενός μαγαζιού στην Κηφισιά και τα σχόλια πήραν φωτιά, με τους θαυμαστές της να ρωτάνε αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας, αφού έχει αδυνατίσει πάρα πολύ.

Δείτε επίσης τη «βόμβα» που έριξε η Τατιάνα Στεφανίδου: «Έκανα πρώτη φορά σεξ με τον…» 

Δείτε μερικό μόνο από τα χαρακτηριστικά σχόλια στο προφίλ της Τατιάνας Στεφανίδου στο Instagram

«Υπάρχει κάποιο θέμα υγείας?Τι συμβαίνει, ούτε η φυσιογνωμία αυτή είναι νορμάλ, μία άγνωστη, ανορεξική γυναίκα είναι αυτή…»

«Πολύ αδύνατη!!!!χαλασες και στο πρόσωπο!!!!»

«Τα τι πρόσεχε ανησυχούμε έχεις αδυνατίσει πολύ»

«Τρόμαξα να την γνωρίσω. Γιατί να είναι όλοι τοοοοσο αδύνατοι»

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου που προκάλεσε σοκ και μεγάλη ανησυχία…

Back to top button